Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányom még mindig...

13 éves lányom még mindig "babázik". Nem szokatlan ez az ő korában? Érdemes lenne elvinni pszichológushoz?

Figyelt kérdés

13 éves a lányom, és még mindig szeret a babáival foglalatoskodni. Konkrétan nem játszik velük, csak a ruháikat igazgatja, és ami aggaszt,hogy néha beszél hozzájuk. Pár hét múlva lesz a születésnapja, ennek babának örülne legjobban (kedvenc könyvének a főszereplője):

[link]

Szerintem az ő korában már mutathatna némi érdeklődést a nagylányos dolgok iránt is, viszont egyáltalán nem kötik le azok a dolgok, amiért a korabeliek rajonganak. Ebből adódóan nincs túl sok barátja.

Menyasszonyom szerint azért viselkedik így, mert 2 éves korában lelépett az anyja. (Azóta körülbelül ötször látogatta meg..)

Szerintetek érdemes szakemberhez fordulni,vagy ez még elfogadható egy 13 éves lány estében?

Ezt leszámítva rendkívül művelt, okos lány.

2012. okt. 5. 17:25
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon aranyos lányod lehet. Szerintem semmi, de semmi gond nincs ezzel. Én is babáztam 13 évesen a nővéremmel, mi barbiztunk, gyárottunk nekik ruhákat.

A pszichológus max. amiatt jöhet szóba, ha azt látod a lányodon, hogy nem tudja feldolgozni azt, hogy az anyja elhagyta.

2013. ápr. 13. 14:11
 42/42 anonim válasza:
Szerintem furcsa,hogy egy 13 eves lany babazik,de ha neki ez esik jol szerintem hagyjad,mert mindenki máshogy no es ha o igy tudja feldolgozni a kamaszkotlr nehézségeit akkor neki igy jo,es ha ebbe beleszolsz lehet nagyobb sebet ejtesz mint azzal,hogy hagyod.
2017. dec. 11. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!