Miért nem akar apa újra pszichológushoz menni?
"Felvettek a megye legjobb gimijébe"
Ezek szerint 14 éves körül lehetsz. Ha van zsebpénzed, el tudnál vonatozni a pszichológushoz, hogy elmond neki a helyzetet. De talán még fel is hívhatod. Amúgy ketten éltek apáddal?
Hát szegény, te aztán jó kis fogságban élsz, nem irigyellek. Egyrészt magadban tedd helyre, hogy mi a jó és mi a rossz. Szomorú, hogy ezt nem a szüleidtől tanulhatod meg, de szerintem elég értelmes vagy ahhoz, hogy magad is el tudd dönteni. Ha szerinted jól tanulsz és nem csináltál semmi nagyon rosszat, akkor ne hallgass apádra, mert én úgy látom, hogy teljesen el van tájolva. Csak ne csapd be magad és légy szigorú magaddal. (Ez most talán érthetetlen így, de szerintem majd érteni fogod.)
Ha koleszba mész, nem árt, ha van zsebpénzed. De talán van a suliban ösztöndíj, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!