Rosszul tettem? Férjem nem alkoholista de, vannak időszakai amikor akár két napig is iszik egyfolytában, már a kocsmáros is megkérdezte tőle, hogy miért nem tud megállni egy-két sörnél vagy felesnél? Többi lent.
Min töröd a fejed?
Minden normális nő elvált volna már 10 évvel ezelőtt! Megvárod, míg ő töri afejed? Vga yvalamelyik gyerekét? Eddig nem bántotta, de mi a biztosíték nála bármire is? Én elválnék, a köszönését sem fogadnám aztán.
"miért nem tud megállni egy-két sörnél vagy felesnél?" - mert alkoholista.
Add be a válást minél előbb és próbáld meg valahogy elküldeni, ha nem megy, akkor sajnos nektek kell menni.
Azt most borítékolom, hogy a viselkedése jobb nem lesz, csak rosszabb, ezért kár bármin is agyalni, cselekedni kell! Sok erőt kívánok hozzá.
Tudod az egy ALKOHOLISTA BUNKÓ. Megváltozni nemfog, így fog megd@gleni a felsőbbrendüségi tudatával együtt.
Viszont neked igenis legyen bűntudatod! Magyarán te két terhességet veszélyeztettél melette s két gyereket tettél félig lelkinyomorékká mert várod a bűntudatot tőle vagy, hogy egyszer már ne tudj felkelni a betonról. Élvezed? Mert 18 év álomvilágban éltél s elhiszed ez a normális, keresed neki a mentségeket. Ő piás, beszűkült tudatállapotú akinek már agya se maradt de te józanul nézed semmibe magadat s a gyerekeid!
Az én apám is ilyen s így kelett felnőnöm, s megvetem anyám aki a mai napig nembír elválni tőle mert akkor ki gondozná, de nekünk meg az idegeit emlegeti, meg megkeseredést.
Te nem tudod elhinni milyen érzés éjszakákon át rettegni, megse merni mukkani s csendben halgatózni mikor verik anyut s mikor kerül rád sor! Aztán reggel meg mindenki kusb@, a délután s este történtek tabu csak gyorsan rágsz s eszel, hogy mielöbb eltünj apuka látószögéből aki vígan olvasgat épp. Gratulálok, neked is ennyi eszed van! Mert egy válás meg költözés oly nehéz lenne? Inkább dolgoznának ők is csak békésebben lehessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!