Rosszul tettem? Férjem nem alkoholista de, vannak időszakai amikor akár két napig is iszik egyfolytában, már a kocsmáros is megkérdezte tőle, hogy miért nem tud megállni egy-két sörnél vagy felesnél? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van úgy ,hogy két hónapig sem iszik,aztán újra kezdi.De akkor annyit amennyi belefér.Sajnos ilyenkor nagyon agresszív.18 éve vagyunk házasok borzalmas ezeket a napokat átélni a gyerekeimmel együtt.Hőbörög szid mindenkit,szó szerint beleköp a levesbe,mert ilyenkor semmi nem elég sós vagy túl sós,szóval sehogy se jó.Eddig csendbe tűrtem,mert részeg emberrel hiába vitatkozok.Kb hat hete megint egy ilyen napja volt.kidobott a házból mert ez az ő háza elven.tűnjünk a p..ba a gyerekekkel együtt.Hanyatt repültem ki a betonon a gyerekeim meg sírtak pedig már nagyok 17és14 évesek.Sokat kibírtam már de úgy érzem ez már mindennek a teteje volt.Szégyen nem szégyen kihívtam a rendőröket.Azóta nemhogy bocsánatot kért volna,de ha tőlem nem is legalább a gyerekektől de még ő van vérig sértve.2012. ápr. 22. 19:11
11/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van.De nem olyan egyszerű eladni egy vidéki házat,főleg olyan áron,hogy külön tudjunk költözni.elválni és mégis együtt maradni az is maga lenne a borzalom.Sajnos nem keresek olyan jól,hogy albérletbe menjünk.Azt az örömöt meg nem hagynám meg neki,hogy éljen mint a király az "ő" házában.Keresem a megoldást és kösz a megerősítést.
2012. ápr. 22. 20:20
12/12 anonim válasza:
Sok sikert és, ahogy tudsz menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!