Miért akar még több pénzt lehúzni rólunk az ex?
A gyerek anyja kihisztizett magának 30 E ft gyerektartást. A bíróság csak 15-t állapított meg. Párom belement, hogy dupla annyit fizessen.
Most az ex azt találta ki, hogy a 30 ezer mellé kéne még 50, mert a gyerek háziállatot akar, és kinézett neki egy Yorkit, ami 70 ezerbe kerülne, plusz a fekhely, meg az oltások, meg játék, meg ruha stb.
Egyrészt nem értem, minek kell egy 5 éves kisgyereknek kutya. Sétáltatni nem tudja, etetni nem tudja, fürdetni nem tudja.
A párom szerint az ex magának akarja a kutyát (akárhányszor itt volt a gyerek, soha nem mondta hogy szeretne kutyát, pedig találkozott többel is), csak velünk akarja kifizettetni.
Az ex azt mondta, bíróságra megy, ha nem fizetünk.
Én nem látom létszükségletnek azt a kutyát...
Ezért úgysem megy bíróságra. Vagy ha igen, így járt. Úgysem adnak neki igazat.
Van arról papír, hogy a párod többet fizet? Tudjátok bizonyítani?
sztem sokkal helyesebb lenen ha ey édes menhelyi kutyust kapna a gyerek. miért csak a drága kisállatnak kéne örüljön???
amugy a biroság tuti nem itél meg a párodnak egy fajtiszta drága kutya vételét. ez vicc
Egy fajtiszta kutya sokkal érzékenyebb, sokkal több betegsége van, sokkal hamarabb el is pusztul. Ráadásul a keverék ingyen van:)
Egyébként menjen csak bíróságra. A tartásdíj fizetve van, ha az apuka esetleg még ezen felül valamit adni akar, az az ő dolga, nem az exé.
:) Nemelyek hogy el vannak varazsolodva attol, hogy anno vilagra hoztak egy gyereket... Kerdezö, hagyd, hagy menjen a birosagra. Ugyse nyer, csak fizetheti az ügyvedi dijat, plusz egyeb költsegeket, merthogy el fogja vesziteni a pert. :)
Amugy az szöget ütött a fejembe, hogy te utalod a penzt, szerintem jobban tennetek, ha a parod neveröl jönne, nehogy az problema legyen... Ugy ertem, hogy nehogy esetleg azt allitsa, hogy a parod nem fizet, es nektek kelljen bizonygatni, hogy marpedig ez igy es ugy van. Hacsak nem vagytok hazasok, ugy masabb a kep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!