Az baj ha a 13 éve lányom ilyen sorozatokat néz?
Figyelj, nálunk a 11 éves öcsém egyszer csak beállított egy Tudorok DVDvel (18+). Szex és vér minden mennyiségben, de a végén az egész család nézte, és imádjuk, még most is... Tesóm simán vette azokat a kínzás/gyilkolós jeleneteket, amiket anyukám sem bírt, és amúgy kicsit sem agresszív a kissrác.
Azelőtt végignézte a keleti sorozatokat, amiket még mindig szeret. Abban is van szex és vér, bár ennyi nincs.
Most jön a Trónok Harca láz, szintén 18as, még véresebb, még több szexszel... és tesóm - igaz, hogy azóta egy évvel idősebb - de már várja, hogy megkapjuk, és onnantól kezdve úgyis az fog menni a itthon hónapokig.
Apropó szakszavak: kb. 9 éves koromban tudtam az orsóféreg latin nevét, a Toxocara canis-t, de én állatorvos akarok lenni. Imádom az amiről a vészhelyzetben sem beszélneket, és a rejtélyes diagnózist, és társaikat. A durvábbak közül a Csendes szörnyetegeket, és a Szuperállatorvost szeretem, de az Animal Planeten volt valami Rescue Zone vagy valami olyasmi, az is ilyen állatorvosos, állatmentős sorozat.
Szeretem még: Állatok éjjel-nappal(állatmentők)
Vets in action(állatorvosos)
Paul O'Grady és kutyái(kutyamenhely)
Járőrkutyák(az nem orvosi, de jó nagyon, biobiztonsági, drogkereső, és mindenféle keresőkutyákról meg rendőrkutyákról szól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!