A lanyom felnött koraban patologus (boncmester) szeretne lenni. Szerintetek?
Az hogy valakinek azt is meg kell csinálni! Én semmi undorítót nem látok benne,sőt ha most lennék tizenéves én is elgondolkodnék rajta.
Sokat szoktam nézni az ID-n Dr.G. műsorát. Ha a lányod tényleg komolyan gondolja miért ne?! A véleménye még változhat!
Egyetemre szeretne menni. 17 eves, komolyan gondolja. en furanak tartom, hogy a kisgyereke majd megkerdezi, hogy mit dolgozol anya? -halottakat boncolgatok....
Masnak meg a kisgyereke ott van az irodaban stb. Nem szokvagyos munka. Ő is sok ilyet nez.
Szerintem aki bírja idegekkel az ilyet,az nem fél úgy a haláltól és nem fél attól,hogy bárkit is felkellene boncolnia,vagy ott a közelébe egy hulla.Bármikor meggondolhatja magát,de szerintem te ne beszéld le erről a dologról,mert akkor később téged fog jogosan(!) hibáztatni azért,mert nem azt csinálja,amit szeretne és ami a vágya..
Anya sosem próbálná meg ezt,hogy lebeszéljen a választásomról.Az én osztályomba is van olyan lány,aki patológusnak akar menni!
16/L
Én is az akartam lenni ennyi idősen.. Aztán a közelébe sem kerültem ennek a pályának, másfelé mentem egyetemre. De nem akart róla lebeszélni soha senki. Ez s legrosszabb, amit tehetsz, ha lenézed a jövőképét.
Mellesleg ez nem kimondottan férfi munka. Pláne, ha patológus lesz. Tudásában egyenértékű bármilyen orvossal, tudnia kell mindazt, amit egy onkológusnak, egy reumatológusnak, egy fogásznak stb tudni kell, hogy felismerje a halált kiváltó okokat és összefüggéseket. Szóval, légy rá büszke, ha komolyan veszi ezt a célt. Ha pedig másfelé tereli az élet, örülj neki csendben és magadban, ne a szeme láttára.
feelv úgylátom szeretne 0%-ban hasznos válaszadó lenni.. mind1
Szerintem ha szereti(szeretné) csinálni akkor csak csinálja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!