OKJ-s boncmesteri képzésre szeretnék menni, van érettségim, de nem biológiából, hanem informatikai alapismeretekből. Az nem probléma? Nézegettem utána, de nem láttam biológia érettségi kikötést. Körülbelül mennyi a képzés ára?
Figyelt kérdés
Megköszönnék minden segítő választ!2012. júl. 2. 12:56
1/5 anonim válasza:
Érdekes,nem is hallottam azelőtt ilyenről...mármint hogy van OKJ-s boncmester képzés!Most,hogy olvasgattam,nincs kikötés arra,miszerint kellene valami előképzettség!Nekem van már 3 OKJ-s végzettségem is,és egyikhez sem volt előképzettségim.Ugyan úgy,mint neked,informatika érettségim van...Remélem tudtam segíteni.
Itt egy oldal,ezen ki van húzva az előképzettségnél: [link]
2/5 anonim válasza:
ez az oldal elég érdekes:O
Még ,ha te lennél True Callins az úrangyal akkor oké ,de így?
"A Boncmester szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:
Kommunikál a beteggel, adatait dokumentálja "
3/5 anonim válasza:
Azért erre a tanfolyamra én is kíváncsi lennék, miszerint a boncmester beteget ápol?????????? Én nem szeretném ha egy kórházban ebben a boncmester ápolgasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!