Az baj ha a 13 éve lányom ilyen sorozatokat néz?
Én is nagyon szeretem az "Amiről a vészhelyzetben sem beszélnek"-et, a "ha ciki, ha nem beteg vagy"-ot (bár ezt ritkán nézem) és az ilyen rejtélyes-megoldós műsorokat is mint például: "Rejtélyes igazságok", "Rejtélyes városi legendák". Nálunk elég sokan nézték ezeket, de mostanra egyre kevesebben. Én sem az orvosi szakma felé kacsintgatok, hanem az újságírás felé, de nagyon sok info van ezekben a sorozatokban, érdekes. Szerintem nincs ebben semmi fura.
13/L
már nem azért de mi baj van a Disney Chanel?? én imádom! szerintem vicces nagyon és jók a történetek! az egy dolog hogy te nem szereted de attól még a véleményt szépen is lehet közölni úgy hogy ne bántsd meg azokat akik nézik!!
és a kérdésre visszatérve, én anno nagy Doktor House fan voltam. pont kb 2 hete írta egy "könyvet" a Neurológiáról ami kiterjedt az Alcheimer-kórra, Parkinson-kórra valamint még az autóimmun betegségekre is. a végén meg az agy és gerincvelőt elemeztem. ha bárki megkérdezne ódákat tudnék zengeni a neurológusokról (ideggyógyászok) valamint a lumbálásról! (idegrendszeri problémák kimutatására szoktak alkalmazni,agy és gerincvelő folyadékot nyernek ezáltal) szóval nem a kislányoddal nincs baj! de az nem biztos hogy velem se...xd remélem megnyugtattalak :P
"A tv-ben izgalmas egy fekéj, de élőben nem biztos, hogy szívesen beletúrna egy biopsziáért."
Természetesen nem biztos.
De nem is kizárt.
Egy 13 éves még nem tudja - és nem is kell tudnia -, hogy mit akar majd kezdeni az életével. Minél több dolog iránt érdeklődik, később annál okosabban tud majd dönteni - mivel nagyobb az ismeretanyaga.
Tehát nem kizárt, hogy orvos akar majd lenni. Persze az sem kizárt, hogy tök más. Nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!