Az baj ha a 13 éve lányom ilyen sorozatokat néz?
"Szerintem egyáltalán nem baj, lehet, hogy ez az első jele annak, hogy az orvosi pálya felé kacsingat! "
A tv-ben izgalmas egy fekéj, de élőben nem biztos, hogy szívesen beletúrna egy biopsziáért.
Szerintem tök normális, őt ez érdekli... Én pl egész nap képes vagyok nézni az Investigation Discovery-t. :D
16/L
12-13 évesen én is éltem haltam az ilyenekért :D Még most 15 évesen is szeretem.
Örülj neki, hogy nem nyáltól folyó animéket, vagy világszínvonalú Győzikét/Mónikát/ValóVilágot bámul. A kórházas sorozatokból én önkéntlenül is sokat tanultam. Minek mi a tünete, mit kell tenni egy adott helyzetben a beteggel és jó segítség volt biosz órán is.
Nekem sosem volt lifenetworkom, Zone realityn, meg ID-n szoktam nézni az ilyeneket. Mostanra már talán meguntam, mert amit az amerikaiak csinálnak, össze sem hasonlítható a magyar kórházakkal szerintem (mondjuk ott is lehet, csak a kamerának adják magukat).
Fogalmam sincs még, mi szeretnék lenni felnőtt koromban, nem vonz különösebben az egészségügy, de még az is lehetséges, de nem vetem el az ötletet, hogy egyszer orvos legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!