Verés a talpakra az megoldás?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelő anya vagyok. Lányom nem rég lépett be ebbe a tinikorba és sajnos nagyon szemtelen és rendetlen.
Egy ismerösöm mesélte hogy vannak országok ahol ilyen lányoknak elverik a talpukat és talán ezt nekem is kellene csinálnom vele. Hát nem tudom.
Kinek van vagy volt már ilyenben része vagy tud segíteni.
Köszönöm előre is a válaszokat
2011. aug. 17. 15:21
71/78 Orsivagyokén válasza:
hát én nem tudom, én amikor 12 voltam nem egyszer kaptam a meztelen talpamra és átéltem.
Orsi
72/78 anonim válasza:
Ilyeneket a börtönökbe csinálnak... Azt hiszem Törökországban még meg Amerikában. Nem jó, ülj le vele beszélgetni egy kicsit!
73/78 Orsivagyokén válasza:
hát én otthon kaptam és nem törökországban.
74/78 anonim válasza:
Az nagyon fájhatott,hogy birtad ki?
75/78 Orsivagyokén válasza:
hát nagyon fájt, nem lehet igazán elmondani vagy leírni hogy mennyire.
77/78 anonim válasza:
Játékosan még jó, mert azért a barátom csak alvás közben megkötözött, amikor nálunk aludt egy hosszú este után ...
És arra ébredtem, hogy üti a talpamat, mint egy állat. De jó volt, mostmár egy emlék.
78/78 anonim válasza:
Csak gyereknevelésnél ez már egy picit durva ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!