Verés a talpakra az megoldás?
Egyedül nevelő anya vagyok. Lányom nem rég lépett be ebbe a tinikorba és sajnos nagyon szemtelen és rendetlen.
Egy ismerösöm mesélte hogy vannak országok ahol ilyen lányoknak elverik a talpukat és talán ezt nekem is kellene csinálnom vele. Hát nem tudom.
Kinek van vagy volt már ilyenben része vagy tud segíteni.
Köszönöm előre is a válaszokat
a verés nem egyéb mint annak beismerése hogy tehetetlen vagy és anyaként megbuktál
nem lehetne vele normáálisan megbeszélni
talán néha őt is meg kellene hallgatni
talán olyan anyának kellene lenned, akihez a gyereke fordulhat a problémáival
15 éves voltam,mikor bátyám erősen ittas állapotba jött haza,és összevesztünk.Megfogta a lábam,rákötötte a székre,és 15öt15öt ütött mind a két talpamra,inkább inkább a sarkamra,de teljes erejéből.Baromira fájt. Apámnak ahogy hazajött,elújságoltam.Bátyám aludt,apám odament,megfogta,kihúzta a szobából,felkötötte a lábát,és 20at 20at vert a talpára.Már én sajnáltam,úgy ordított a fájdalomtól majdnem 18 éves léttére.Én a légycsapó nyelével kaptam,ő meg lovaglópálcával.És azt mondta apám nekem,hogy én is adjam vissza amit kaptam.Még kapott 15öt 15öt tőlem is.Alig bírta ki,de visszaadtam.
Ekkor az egyszer verte el apám a bátyámat,mert a verekedést nagyon nem tűre el a házban,az meg mégjobban felidegesítette,hogy részeg volt,és a talpamat ütötte.Pedig nem verekedős apa volt,engem soha nem bántott,öcsémet se.
Azóta is emlegeti,hogy mennyire megbánta,hogy engem akart megleckéztetni,és ő húzta a rövidebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!