Verés a talpakra az megoldás?
Egyedül nevelő anya vagyok. Lányom nem rég lépett be ebbe a tinikorba és sajnos nagyon szemtelen és rendetlen.
Egy ismerösöm mesélte hogy vannak országok ahol ilyen lányoknak elverik a talpukat és talán ezt nekem is kellene csinálnom vele. Hát nem tudom.
Kinek van vagy volt már ilyenben része vagy tud segíteni.
Köszönöm előre is a válaszokat
Próbáld ki magadon!Szólj a lányodnak,hátha van valami nyújtófa,vagy hasonló,lerendez!Mint írták,egyes országokban megkövezik a nőket,ha elválnak.Szerintem téged meg kövezzenek meg.Nem vagy normális!
Ha ezt a lányod megtudja,és feljelent,tudod mi van!Sitt!
Verték már el a talpad?
Mi próbáltuk egyszer,de csak szórakozásból,ki bírja tovább...
Ha él az apja küldd el oda,megváltozhat,ha nem,akkor normálisan kell vele beszélni.
Aki meg ilyet javasol,az egy pszichopata beteg.
Milyen marha ajánl ilyet?
Nagy pszichopata lehet...
Azzal karöltve aki ajánlotta látogassátok meg a pszichiátereteket.
Minden anyának tudnia kell,legalábbis kitapasztalni hogy pont az ő gyerekére mivel lehet hatni.Úgyhogy inkább annak állj neki hogy kiismerd a gyerekedet,minthogy valamilyen törzsi szokást próbálj ki rajta.Ez egy kicsit szadó,de mindenesetre abnormális.Nem tudom hol élsz és melyik korban,de üdv,ez a 21.század.Kiírsz egy ilyen röhejes és elmebeteg kérdést,és milyen válaszokra számítasz egyébként???
De amúgy ezt hogy gondoltad? Majd ő szép nyugodtan tartja neked a talpát, vagy mi?
Tudom, hogy kérdezték már páran, de még mindig nem adtál választ.:D
Ez sajnos a legtöbb apa nélküli családban így van.
A verés nem megoldás,kell valaki akire fel tud nézni akire hallgat.
ez barbarizmus
miért nem botozod meg a lányodat, mint Lúdas Matyit Döbrögi?
kb amit felvetettél, az ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!