Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megőrjít a mostohatesóm. Mit...

Megőrjít a mostohatesóm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak és anya összeköltözött egy pasival,akinek van egy 13 éves lánya.A pasit még el tudtam valahogy viselni,amikor itt volt,de most,hogy a lánya is ideköltözött kész kínszenvedés itthon lennem.Nem azért,mert nem férünk el,mert elég nagy a házunk,hanem mert a csaj tök gáz zenéket hallgat hnagosan(ma reggel pl. a Madonna Sorry-jára ébredtem hajnali 6-kor -.-") és ezt az anyukám nem hallja,mert ők lent alszanak,én meg a csaj szobája mellett.Meg olyanokat csinál,hogy nekem van egy notebook-om és neki nem vett az apja( xD) és ezért csak úgy bejön a szobámba és elviszi és ha megkérdezem,hogy mit képzel magáról,akkor ő van felháborodva és rögtön szól az apjának,hogy én milyen irigy vagyok.Meg egyszer elkérte szépen a notebookomat és én odaadtam neki(az volt az utolsó alkalom),akkor elkezdte olvasgatni a mentett msn beszélgetéseimet.Meg folyton olyan cuccok kellenek nekik,mint amilyenek nekem vannak.Pl karácsonyra apukámtól kikönyörögtem az iPhone 4-et(3 hónapon át könyörögtem neki érte xD) és amikor megmutattam anyának a csaj rögtön elkezdett hisztizni,hogy neki is kell -.-".

Szóval nagyon gáz és én mondtam anyának,de ő csak azt mondta,hogy nem a világ vége,hogy lett egy mostohatesóm.De nekem az!

Szóval most mit csináljak?

2011. jan. 4. 17:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Én megverném... Bár én mindig ehhez a módszerhez folyamodok xD
2011. jan. 19. 12:06
 32/35 anonim válasza:

Az igaz hogy en is 13/L vagyok, de ahogy latom sokkal erettebb mint a mostohatesod! Nekem is van tesom, 4 evvel idosebb mint en. Mindent megosztunk, kolcsonzunk cuccokat bar neha veszekszunk de maskepp jo a kapcsolatunk. A kistesoddal tenyleg probalj meg jobban eggyezni ( egy proba nem art senkinek ) ,mert hidd el... ha kicsit jobban eggyeztek, az sokkal jobb lesz mint ez az utalat koztetek! Ha nem megy, akkor nem megy...hadd a fenebe! Legyel tobbet anyukaddal, beszelgess vele errol, hatha o sokkal jobb tanacsokat tud adni neked! Legyen tobb eszed mint neki, legyel erettebb ! Lehet azert csinal ilyesmiket , mert szeretne egy baratot maganak! Biztos az apja nem foglalkozott annyit vele, es nem tudja ( foleg ennyi evesen ) hogy mi a rossz s mi a jo ! Lehet nem tudja hogy az ahogy viselkedik nem megfelelo. Sok szerencset tovabbra is , remelem jobb lesz a helyzetetek :3

13/L

2011. jan. 19. 20:09
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem egyidősek vagytok, de midnketten éretlenek vagytok. De szerintem neked kell megtanítanod arra, hogy mások cuccához engedély nélkül nem nyúlunk, és más személyes dolgai között nem kutakodunk. Úgy tűnik az apja nem tanította meg erre. rajtad a sor. Persze nem durván. Magyarázd el neki, hogy mit lehet és mit nem. Ha az ellenkezéshez és bosszúálláshoz nyúlsz mint megoldás akkor azt kell mondanom, hogy buta, éretlen, szánalmas, problémamegoldásra nem képes liba vagy. Mindent meglehet beszélni, mivel van egy szép kis szád és neki van két szép füle és megtanultatok kommunikálni. Abba pedig törődj bele, hogy anyukádnak egyformán kell rátok tekintenie (persze mindigis teleszel az első neki). Te lehetsz a mostohahugod életében az egyik legmeghatározóbb alak, mivel látszik hogy rád akar hasonlítani. Nem kell neki mindent kölcsön adni, de ellehet neki mondani, szépen is. nem fognak téged ezért irigynek modnani, mivel mindenkinek vannak oylan dolgai amit nem szívesen ad kölcsön. De ami nem olyan személyes, intim, féltett azon lehet osztozkodni. Ő szerintem biztos kölcsönadna neked bármit. A zenei ízlését és stílustát pedig ne kritizáld, mert ízlések és pofonok. Annyiban viszont igazadvan, hogy nem kellene hajnali 6kor hanosan zenéthallgatnia, de ezt is meglehet vele rendesen beszélni. Gáz mindkettőtök viselkedése, és a kedves drága gondolom szintén egyke 13-14éves libák éretlen magatartásra bíztató válasza

14L

2011. jan. 19. 20:49
 34/35 anonim ***** válasza:
Hisztis 12 éves pi**a vagy, ennyi, de a mostoha tesód se jobb, egymásnak vagytok teremtve:) XDDDDD
2011. jan. 26. 18:15
 35/35 anonim válasza:

Nekem se jobb van egy édestesóm, fiú 9 éves, meg két féltesóm, 13 és 11. Mindegyikőjük fiú. :-( Én vagyok egyedül lány 12 és az a durva, hogyamit öröklök a bátyámtól, még vissza is veszi. Enyém a hulladék, mert én vigyázok rá. Marha jó. Amit mások tönketesznek, nekem jut.:-C

12/l

2015. dec. 18. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!