Megőrjít a mostohatesóm. Mit tegyek?
A szüleim elváltak és anya összeköltözött egy pasival,akinek van egy 13 éves lánya.A pasit még el tudtam valahogy viselni,amikor itt volt,de most,hogy a lánya is ideköltözött kész kínszenvedés itthon lennem.Nem azért,mert nem férünk el,mert elég nagy a házunk,hanem mert a csaj tök gáz zenéket hallgat hnagosan(ma reggel pl. a Madonna Sorry-jára ébredtem hajnali 6-kor -.-") és ezt az anyukám nem hallja,mert ők lent alszanak,én meg a csaj szobája mellett.Meg olyanokat csinál,hogy nekem van egy notebook-om és neki nem vett az apja( xD) és ezért csak úgy bejön a szobámba és elviszi és ha megkérdezem,hogy mit képzel magáról,akkor ő van felháborodva és rögtön szól az apjának,hogy én milyen irigy vagyok.Meg egyszer elkérte szépen a notebookomat és én odaadtam neki(az volt az utolsó alkalom),akkor elkezdte olvasgatni a mentett msn beszélgetéseimet.Meg folyton olyan cuccok kellenek nekik,mint amilyenek nekem vannak.Pl karácsonyra apukámtól kikönyörögtem az iPhone 4-et(3 hónapon át könyörögtem neki érte xD) és amikor megmutattam anyának a csaj rögtön elkezdett hisztizni,hogy neki is kell -.-".
Szóval nagyon gáz és én mondtam anyának,de ő csak azt mondta,hogy nem a világ vége,hogy lett egy mostohatesóm.De nekem az!
Szóval most mit csináljak?
Nem vagyok önző.A cuccaimat odaadom azoknak,akiket birok,meg akiket ismerek.De szerintem más sem adná oda a cuccait egy olyan csajnak,akit kb egy hónapja sem ismer.
Meg a csajt sem bírom annyira...már inkább a városban sétálgatok csak úgy suli után,hogy ne kelljen haza menjek.
Meg elcsórja a tavalyi tankönyveimet,munkafüzeteimet és azokból másolja ki a feladatokat.
Meg Hannah Montanánál tart,ami szerintem egy kicsit gáz ...
Nem tudom a féltestvéremnek tekinteni,mert még kb. ott tartok,hogy az is nehéz reggel,hogy köszönjek neki,nem hogy az,hogy még jópofizzak is neki.
Már gondolkodtam azon,hogy apáékhoz költözöm,de miért én menjek?!
Meg nem csak én gondolom őt gáznak és nem csak én utálom.Nincsenek barátai!Egy lánnyal lóg a suliban,az is elég uncsi csaj ...
Nem értem, miért írják ilyen sokan, hogy a FÉLTESTVÉRE. Most elmagyarázom, hogy mit jelent: Az a féltestvér, akivel AZ EGYIK szülő azonos, a másik pedig nem. Neki ez a lány nem a féltestvére, csak MOSTOHATESTVÉRE.
Egyébként szerintem L/23-nak igaza van :)
Legyél kicsit kedvesebb vele...Nem kell jópofizni, csak kicsit kedvesebbnek lenni. Ne kapd fel a vizet ilyen apróságokért. Lehet, hogy Ő jóban szeretne lenni veled :) Lehet, hogy azért csórja a cuccaid, mert szeretne rád hasonlítani! Gondolom, eddig ő is egyke volt, úgyhogy kb ugyanúgy érezhet, mint te, és mivel eddig nem volt tesója, nem tudja, hogy szemétség elvenni mástól kérdezés nélkül a cuccait. Mint írtad, te eddig mindent megkaptál, akármit kértél. Ne legyél irigy, ha az anyukád neki is venni szeretne valamit. Ha te kapsz, akkor hadd kapjon ő is. Biztos ő is szeretne olyan dolgokat, amilyenek neked vannak!
És mint írtad, még csak nem rég költöztek hozzátok. Hát figyelj...ha tetszik, ha nem, ők már ott maradnak. Ezért tényleg próbálj vele megbarátkozni, és hidd el, sokat ér az, hogy van testvéred! [még ha nem is vérszerinti]
Sokan írták,hogy adjam oda nekik a cuccomat...
Én nem fogom odaadni egy csajnak a saját cuccaimat csak azért,mert egy házban lakunk,meg egyébként is,vegyen neki az apja.
Arról pedig nem én tehetek,hogy soha nem kap semmit.
Nem vagyok elkényeztetve,de a csajt utálom,teljes szívemből.
És nem fogom neki odaadni a cuccaimat és ott teszek neki keresztbe,ahol tudok,mert megőrjít a puszta látványa is :S
Hát de figyeljetek... A kérdező hirtelen kapott egy új tesót(?), meg egy nevelő apukát. Amikor van apukája, anyukája. A válást is nehéz megemészteni egykeként, és ha jól értettem, alig pár hete élnek együtt négyesben. Ezt is meg kell emészteni. Hogy valaki fel bolygatta az otthonát, a megszokott napi rendjét. Kitúrva érezheti magát, ezért van szerintem felháborodva. És a másik kislány rá is pakolt pár lapáttal, ezzel a tényleg kislányos viselkedésével.
Hát, aranyom, tudom, hogy nem könnyű, nekem is meg kellett ennem hasonlót. Idővel változni. De egyet tanácsolok! Ne zárkózz be! Ülj le, beszélgess anyukáddal, és ha ebben a helyzetben sikerült anyukáddal megtartani ezt a jó kapcsolatot, akkor nyiss a nevelő apud felé, aztán ha ott is kezd stabil lenni a dolog, akkor próbálj meg a lány felé nyitni.
Ez a szobakulcsos dolog nem is rossz ötlet, de csak akkor, ha nem vagy otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!