Megőrjít a 20 hós gyerkőcöm étvágytalansága, mit tegyek?
Sorozatban utasítja el a ételeket, ma már ott tartok, hogy már nem is főzök neki semmit se, mert úgyse eszik belőle.
Totál kikészültem, elegem van! Legszívesebben a kukába dobnák mindent!
Se kenyérfélék, se főzelék semmilyen formában, de már a reggeli joghurt vagy puding se csúszik! Szinte semmi!
Nekünk ezt kellett adni. Az én lányom is ilyen képes volna egész nap semmit nem enni. Nekünk használt 1-2 hét után.
Szia! Az enyém is pontosan ezt csinálja, és pontosan ilyen idős. A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, csak együtt érzek veled. Az én lányomnál semmi nem vált be, nem kap nasit, mégsem eszik. Egyszerűen, mintha nem lenne éhes soha. Már megőrülök, de ez van. Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. A gyerekorvos szerint, ilyen típus, bele kell törődni!
Mondjuk ez attól is függ, hogy mióta nem eszik. Vagy mindig is rossz étvágyú volt? Mert az enyém születése óta rossz evő. Ha hirtelen csökkent ennyire az étvágya, annak talán állhat valami a hátterében,amit érdemes lenne kideríteni.
Amúgy hány kg, hány cm?
Sajnálom, hogy hasznos tanácsot nem tudok adni, de teljesen megértelek!Kitartás!
Béres cseppet és Cebion cseppet használunk tavaly november óta háziorvos javaslatára. Hát hangyafasznyit se nőtt az étvágya. Jelenleg bújnak ki a rágófogai és most egy picit náthás, de ez időszak nem mentség arra hogy étvágytalan lenne, mert előtte se evett sokat.
Nagyon jó étvággyal ette a leveseket, most meg úgy kell valamit belédiktálni. Főzelékekről ne is beszéljünk. Semmi felnőttes kaját se eszik, most épp fő a sütőtök-répa-csirkehúsi, amit még pürésítenem kell, de ha azt se eszi meg, akkor tényleg a falhoz vágom az edényt.
Nekem kínlódás ez az egész!!!
Szia.
Én próbálkoztam vitacolánnal de sikertelenül.
Türelem,ha éhes úgyis enni fog.
Életkori sajátosság? Nincs most valami fejlődési ugrás?
Béres+Cebion folyamatosan télen
Vitacolan kipróbálva
Marslakócskák szirup kipróbálva
Nem evő szintén 20 hónapos. Ha valaki rálel a titokra közölje legyen szíves :)
Régi a kérdés , de hátha vki olvassa
Nekem 6 hosan kezdott a nemevés tortúra . Rémálom volt. A doki mindig csak azt mondta, h ne eroltessuk , ilyen. Aztán nem bírtam már, elvittem magán dokihoz. Kideritette , h brutálisan vashianyos a lányom. Kapott vascseppet. Megjött az étvágya. Azért irom le , mert ez a vashiany , ahogy azóta olvasgattam róla nagyobb gyereknel is kialakulhat . Nem is ritka. Ne törődjetek bele , ha az orvos csak legyint a problémára. Jarjatok utána, amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!