Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megőrjít az unokatestvérem,...

Megőrjít az unokatestvérem, aki nálunk nyaral! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én 15/l vagyok, ő 11/f. Nálunk nyaral. Vasárnap jött, ezen a héten vasárnap megy haza, de már most agybajt kapok tőle. A tesóm is (ő 13/l). Egész nap gépezik és eszik. Egyedül a mekibe és az állatkertbe hajlandó menni, esetleg strandra, de nem érti meg, hogy nincs pénzünk, apuék se tudnak most adni ilyenekre pénzt, mert nem állunk jól anyagilag. Itt nyafog egész nap, mint egy 5 éves kislány. Mit csináljak? Már se én, se a húgom nem bírja. És láthatóan ő se érzi jól magát.
2010. júl. 20. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Vigyétek le a játszótérre, sétálni, társasozni,
2010. júl. 20. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

"Ha tul akarod élni" akkor játszál vele vmt amit ö szeret pl. amit te mondtál gépezz vele. Csak eszt tudom mondani sok sikert

2010. júl. 20. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg menjetek ki sétálni,persze ne dél körül,hanem mikor már nem olyan erő a napsütést (5 után).Elmehetnétek egy parkba,beszélgethetnétek,fagyizhatnátok egyet.Egy fagyizás 7-800Ft-ból max. kijön.

Ha van udvarotok menjetek ki tollasozni,labdázni,napozni,locsoljátok egymást ebben a hőségben jól fog esni.Társasjátékozzatok,felelsz vagy merszezzetek...

15/L

2010. júl. 21. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tölts le neki vmi filmet
2010. júl. 23. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!