Téged is megőrjít az egy évesed hisztije?
Figyelt kérdés
Először is, hiába éhes, nem eszik. Már üvölt az éhségtől, de hiába próbálkozom négy féle kajával, amikről tudom, hogy szereti őket, vagy meg sem eszi, vagy kiköpi. iszonyat akaratos: ha valami nem tetszik neki, leveti magát a földre és üvölt. Mindent megért és teljesít (mert azért valljuk be, egyébként egy angyal és imádom :) ), egy szó hiányzik a szótárából: a nem. Mondom, hogy nem szabad, rám néz és folytatja tovább. Égnek áll a hajam tőle:)2011. febr. 22. 08:18
1/4 anonim válasza:
Hqa nem eszik,akkor vidd el az asztaltól,ne többféle kaját kínálj neki! Ha valóban éhes lesz,akkor enni fog. Nem baj,ha egész nap sem eszik,nem fog éhen halni.
Ha hisztizik,akkor egyáltalán ne figyelj rá! Tégy úgy,mintha nem látnád és nem hallanád. Ha látja,hogy nincs haszna a hisztinek,abba fogja hagyni. Ez beletelhet néhány napba,de kikell bírni. Hacsak nem akarod még évek múlva is tűrni a hisztijét.
2/4 A kérdező kommentje:
szia! igen, ezt csinálom, akár az utcán is hagyom hisztizni, odébb lépek két lépést, felőlem csapkodhatja magát a földhöz, majd megunja. és az sem igazán érdekel, ha rosszallóan néz rám valaki, kinőttem már abból, hogy törődjek olyanok véleményével, akik semmit nem tudnak rólam. de az evés megőrjít, tudom, hogy nem lesz baja, de utálom, hogy nem eszik. a vége az ilyenkor, hogy kipaterolom a konyhából, de azért mindig bepróbálkozom több dologgal. egyébként, ha egy-két óra múlva megint megpróbálom, akkor ugyan azt kapja, mint előtte, nem fogok naponta 10 félét főzni, vagy összedobni neki.
2011. febr. 22. 08:33
3/4 anonim válasza:
Az elsonek igaza van,en is igy csinalom a hiszis 1evesemmel.
4/4 anonim válasza:
16 hónapos a fiam. Van egy 30 hónapos nővére, akire nem igazán jellemző a hiszti, max. akaratosnak lehet néha mondani. Na de az öccse! Eleinte azt csinálta, hogy ha nem történt valami úgy, ahogy ő szerette volna, akkor elkezdte csapkodni a saját fejét. Ezen legtöbbször elmosolyodtunk, hiszen olyan vicces volt, de az biztos, hogy ettől még nem történt meg az, amit szeretett volna. Aztán egyre durvább lett. Most épp azért égek a bölcsiben, mert legújabban azt csinálja, hogy ha valami nem úgy történik, ahogy szeretné, akkor földhöz vágja magát és a fejét veri a földbe. Most a konyhakövön tette ezt, minek következtében lett egy szép lilás-barnás folt a homloka közepén. A gondozónők csak röhögtek rajtam reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!