Hogy kezelheto 2 eves gyerek hisztije?
Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 18:09
1/4 anonim válasza:
Nálunk bevált, az hogy ráhagyom. Rájön, hogy nincs értelme hisztizni, és gyorsan abba is hagyja. Bár ő sosem hisztizik boltban vagy utcán. Csak itthon örvendeztet meg a hisztijével, de azt nagyon:-)
2/4 fotucsok válasza:
Próbálom meggyőzni, hogy fejezze be. pl, ha azért hisztizik, hogy még motorozni akar, pedig már 2 órája azt csinálja, azt találtam ki, hogy elfáradt a kismotor, aludni szeretne, mert ha nem tud, holnapra már nem is tud jönni velünk. Ugyanígy minden alszik este, pl a játszótér is. Vagy felajánlom, hogy válasszon: Pl nem akar kiszálni a volántól: Vagy abbahagyja a hisztit és holnap is beülhet a vezetőülésre (kisfiam imádja), vagy folytatja és holnap egyáltalán nem ülhet be. Ha nem hagyja abba, akkor én is ráhagyom. Beviszem a szobába, hogy gondolkodjon és szóljon, ha megunta. Ha van még türelmem, megpróbálom elterelni a figyelmét. De semmikép nem hagyom, hogy hisztivel érje el a célját.
3/4 anonim válasza:
Türelem, és türelem!
Nálunk az vált be, hogy ha elkezd itthon hisztizni, akkor mindig gyorsan témát váltok, feldobok neki valami mást, elkezdek egy mesét,vagy viszem magammal,hogy segítsen teregetni, meg ilyenek.
Ha nagyon dúrván "beindul, akkor ráhagyom, had eressze ki a gőzt, általában pár perc alatt magától is megnyugszik.
Ki kell tapasztalni, minden gyerek más, szeríntem az a lényeg, hogy bármennyire nehéz, türelmesen és nyugodtan kell kezelni. Én nem hiszek a ráordítás és a "rácsapok a fenekére" módszerben.
4/4 anonim válasza:
Nálunk is ezek váltak be amit a 2. válaszoló leírt. Mintha csak én írtam volna :) Kisfiam is rettenetesen imád a volánnál ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!