Megőrjít a mostohatesóm. Mit tegyek?
A szüleim elváltak és anya összeköltözött egy pasival,akinek van egy 13 éves lánya.A pasit még el tudtam valahogy viselni,amikor itt volt,de most,hogy a lánya is ideköltözött kész kínszenvedés itthon lennem.Nem azért,mert nem férünk el,mert elég nagy a házunk,hanem mert a csaj tök gáz zenéket hallgat hnagosan(ma reggel pl. a Madonna Sorry-jára ébredtem hajnali 6-kor -.-") és ezt az anyukám nem hallja,mert ők lent alszanak,én meg a csaj szobája mellett.Meg olyanokat csinál,hogy nekem van egy notebook-om és neki nem vett az apja( xD) és ezért csak úgy bejön a szobámba és elviszi és ha megkérdezem,hogy mit képzel magáról,akkor ő van felháborodva és rögtön szól az apjának,hogy én milyen irigy vagyok.Meg egyszer elkérte szépen a notebookomat és én odaadtam neki(az volt az utolsó alkalom),akkor elkezdte olvasgatni a mentett msn beszélgetéseimet.Meg folyton olyan cuccok kellenek nekik,mint amilyenek nekem vannak.Pl karácsonyra apukámtól kikönyörögtem az iPhone 4-et(3 hónapon át könyörögtem neki érte xD) és amikor megmutattam anyának a csaj rögtön elkezdett hisztizni,hogy neki is kell -.-".
Szóval nagyon gáz és én mondtam anyának,de ő csak azt mondta,hogy nem a világ vége,hogy lett egy mostohatesóm.De nekem az!
Szóval most mit csináljak?
Meg tegnap például felvette az egyik kedvenc dc cipőmet és csak akkor vettem észre,amikor már indultunk és mondtam neki,hogy vegye le,mert nem akarom neki odaadni a cuccaimat.Erre ő azt mondta,hogy miért vegye le,hiszen úgyis van kb. 20 másik ugyanilyen cipőm.
Az egy dolog,hogy nekem van,de ha neki nincs akkor miért az enyémet veszi fel?!
és ráadásul még csak kb 3 hete lakik itt.
Amúgy egyke vagy [voltál]?
Ha igen, akkor tudom milyen érzés :)
De nem tehetsz semmit...majd egyszer megkomolyodik :D
Igen egyke voltam,a szüleim minden megvettek,bármit kértem(bár apa még most is ezt csinálja),de hétvégén voltunk anyával ketten shoppingolni egy kicsit és néztük a fülbevalókat és nem azt kérdezte,hogy tetszik-e valamelyik,hanem hogy vajon Bettinek(a mostohatesóm) melyik tetszene.Én kérdeztem,hogy miért és ő mondta,hogy neki is szeretne valamit venni :O.
Régen ez sosem volt így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!