Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a gyerek rossz jegyet kap...

Ha a gyerek rossz jegyet kap akkor tényleg nem szabad vele kiabálni, nem szabad megütni?

Figyelt kérdés

Mert ha pl.3-ast kap matekból akkor néha rávágok egyet.És még akkor is ha mondjuk késik negyed órát.Tudom nem helyes dolog,de szerintem megérdemli!Üvöltözni is szoktam vele,az iskola pszichológus szerint depressziós a lányom.Járunk kezelésre,és azt mondta a nőnek hogy utál engem és hogy állandóan megverem.Ezért adtam neki egy pofont és leordítottam a fejét.Gyerekkoromban velem is ezt csinálták és valamiért rám ragadt,és én is lesüllyedtem erre a szintre.

36 éves anyuka.

2010. okt. 4. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: önelégült szülők annyira le fognak oltani, hogy hogy mersz így beszélni egy felnőttel stb. Pedig annyira totál igazad van...
2010. okt. 10. 19:27
 72/76 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

38 éves anyuka vagyok két kisiskolással, fegyelem és tanuláspárti, de a véleményem szerint EZ GÁÁÁÁZ!!!! Iszonyat, de tényleg. Csodálom hogy egyáltalán még hazamegy a gyereked és szóba áll veled. Te viszont ne lepődj meg, ha megöregszel bevág egy nyugdíjas otthonba és még Karácsonykor se néz feléd.

Rendszeresen tanulok a gyerekeimmel, a nagyobb most környezetből csillagos ötös felmérőt meg két ötös felmérőt írt magyarból, viszont matekból csak hármasra sikerült. Annyit mondtam neki, hogy ez egy jelzés, hogy többet kell gyakorolni, adtam neki feladatlapokat meg segítek. Mindig megnézem mit rontott el a dolgozatban és arra több figyelmet fordítunk. De eszembe nem jutna megverni.

Ráadásul azt látom magam körül, hogy az értelmes emberek akik az iskolában közepes tanulók voltak az életben jobban megtalálják a helyüket mint akik kitűnőek voltak. Láttam is erről egy felmérést, a 3-4-es tanulók teljesítettek legjobban felnőttkorban.

2011. márc. 20. 12:51
 73/76 anonim válasza:
100%
de 1 barom vagy ba'dmeg vered a gyerekedet . Ezért szülted te idióta még jó hogy utál én is utállak
2011. jún. 24. 13:23
 74/76 anonim ***** válasza:
100%

Látom, már régi a kérdés, de mélységesen felháborít az, amit műveltél (talán még most is...) a gyerekeddel!!!

Te nem vagy ANYA!

Na ne mondd, hogy azért csinálod ezt a gyerekeddel, mert téged is vertek. Épp' azért, mert téged is vertek, tudnod kellene, hogy ez mennyire rossz érzés. Tényleg azt akarod, hogy ugyanazt érezze a gyereked??? Ha szereted a gyerekedet, akkor nem akarsz neki rosszat, nem? ...de hát itt semmi szeretet nincs, akkor nem bánnál vele így! -.- Édes Istenem, szerencsétlen lány...

Amúgy:

Engem is ütött-vágott a nevelőapám, mindenért, nem csak egy becsúszott négyesért. Nem csak kézzel kaptam, hanem ami kéznél volt. Nadrágszíj, fakanál, bármi, de még meg is rúgott, vagy hasbavágott ököllel. A lényeg, hogy mindenért agyba-főbe vert és: NEM AKAROM MAJD BÁNTANI A GYEREKEMET, MERT TUDOM, HOGY MILYEN POKOLI ÉRZÉS!!!!

Szóval ne fogad arra, hogy azért teszed, mert ezt kaptad. Nem csak téged vertek és milyen érdekes, hogy nem minden szülő veri agyba-főbe a gyerekét azok közül, akiket szintén vertek.

Mint ANYA, megbuktál... Téged kéne jól elverni és tényleg kell annak a szegény lánynak pszichológus, de neked is kéne, az biztos!

Csodálkozol, hogy utál téged ezek után??? és még megütötted ezért is???? Undorító vagy!!!

Istenem, mennyi nem normális szül gyereket:-((

Fú, de felbosszantott most ez az egész... Igazából arra sem lennél érdemes, hogy válaszoljunk, de megértem, hogy sokaknál kicsapta a biztosítékot a viselkedésed és hozzám hasonlóan, Ők sem tudták megállni szó nélkül.

2012. júl. 26. 19:35
 75/76 anonim ***** válasza:

Mi az a verés?!

Engem még soha nem ütött meg az anyám, csak kiabálni szokott. Amúgy a kiabálás rosszabb mint a verés.

11 éves lány vagyok, és én ha rossz jegyet kapok teljesen kiborulok. Egész nap rossz lesz a kedvem ,néha sírok, nem eszek...

Nem kell mégjobban izélni emiatt. Ha szomorú, az azt jelenti, hogy sajnálja hogy rossz lett a dogája. Nevelni erőszakkal nem lehet. Nevelni türelemmel és megértéssel kell.

2013. febr. 4. 22:48
 76/76 anonim ***** válasza:
Ha ilyen anyám lenne akkora pofonokat osztanék le neki hogy taknya nyála összefolyna. Apám meg ha olyanokat csinálna mint az előttem szólónak a nevelőapja, megmérgezném... Az ilyen állatokat kellett volna anno a Dunába lőni, nem a zsidókat. Én jobb Hitler lettem volna.
2014. dec. 2. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!