Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a gyerek rossz jegyet kap...

Ha a gyerek rossz jegyet kap akkor tényleg nem szabad vele kiabálni, nem szabad megütni?

Figyelt kérdés

Mert ha pl.3-ast kap matekból akkor néha rávágok egyet.És még akkor is ha mondjuk késik negyed órát.Tudom nem helyes dolog,de szerintem megérdemli!Üvöltözni is szoktam vele,az iskola pszichológus szerint depressziós a lányom.Járunk kezelésre,és azt mondta a nőnek hogy utál engem és hogy állandóan megverem.Ezért adtam neki egy pofont és leordítottam a fejét.Gyerekkoromban velem is ezt csinálták és valamiért rám ragadt,és én is lesüllyedtem erre a szintre.

36 éves anyuka.

2010. okt. 4. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám is ilyen. Sosem tudtam benne megbízni, ő sem bízott bennem. Mindegy, hosszú, de a kérdező esete hasonló az enyémhez. Ma már ott tartunk, hogy igyekszem a lehető legkevesebbet beszélni vele.

Ne kezeld le a gyereked. Ő is értelmes ember, üvöltözés és verés nélkül is felfogja a dolgokat. Addig változtass pozitívan, amíg nem gyűlöl meg.

2010. okt. 4. 20:31
 12/76 anonim ***** válasza:
9%
11 éves kislány ne beszéljen így egy felnőttel akár milyen rossz dolgot tett! Hová tart a világ ...
2010. okt. 4. 20:32
 13/76 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igenis beszélhet így vele!!!! Ugyanis, ez egy undorító dolog, amit ez az "ANYUKA"..(bár annak nem mondanám)művel...ezzel a gyerekedet fogod/tetted teljesen tönkre..nem is értem, hogy egy ilyen embernek minek gyerek...szörnyű...aztán azért is megverted, mert elmondta a pszichológusnak az igazat? ááá... kicsit nézz magadba... 19/L
2010. okt. 4. 20:37
 14/76 anonim ***** válasza:
85%

Te tudos milyen depressziósnak lenni? Hát képzeld én voltam, és nagyon szar, ha ilyenkor még a szülő is rádob egy lapáttal...áh, a barátok jelentik az utolsó kapaszkodót és ha még suli után em tölthet velük egy kis időt... tönkreteszed azt a gyereket,már most is visszafordíthatatlan a dolog, ha látszólag meg is bocsát már nem lesz ugyanaz az ember mintha egy normális anya nevelte volna....

14/l

2010. okt. 4. 21:13
 15/76 anonim ***** válasza:
9%

Én igenis kiállok az anyuka mellett.

Nem azt mondom, hogy helyes minden nap minden egyes helytelen cselekedetért megverni a gyereket, sőt!!!

Én 16 éves vagyok, de szerintem használ, én is kaptam már életemben néhány ütést.

DE!!! NE VERD SOHA A GYERMEKED!!!

Sztem simán megütheted, de csak hirtelen felindulásból (mármint a pillanatnyi hülyeségéért), és 5 perc múlva, amikor már leesett neki, hogy miért kapta, visszamész hozzá és megbeszélitek.

Szerintem jegyekért, késésért, olyan dolgokért, amiket már régebben (néhány órája, napja, v. még régebben tett), azokért csak bűntetést (számítógép, tv eltiltás, stb) de ha a szemedbe vágja hogy egy ilyen-olyan anya vagy, és pont pont pont, akkor egy óriásit lekeverhetsz.

Ez az én véleményem, lepontozhattok, de ez a módszer nálam bejött.

2010. okt. 4. 21:29
 16/76 anonim ***** válasza:
14%
Ja, és nem lettem tőle depressziós, nem sérült a lelkem, és még mindig szeretem a szüleimet...
2010. okt. 4. 21:31
 17/76 A kérdező kommentje:
Mindenkinek üzenném,hogy nem szabályosan verem meg.Hanem 2 kisebb pofon...Ne úgy képzelj
2010. okt. 4. 21:44
 18/76 A kérdező kommentje:
*Ne úgy képzeljétek el hogy szétverem.Köszi!
2010. okt. 4. 21:44
 19/76 A kérdező kommentje:

És a lányom állandóan flegmázik velem,meg felesel,hogy pl.: Biztos nem te vagy az igazi anyám,mert egy rendes normális anya mindent megenged a gyerekének!

Ilyenkor azért nem hagyhatom szó nélkül.Remélem így világos a történet..És az is jó,hogy elvileg 4000 .-ot költött energiaitalra és chips-re egy partyn!Legalább is ezt akarta velem elhitetni.Mint később kiderült whiskeyt vett a pénzén amit bérletre adtam neki! (14 éves a lányom.)

2010. okt. 4. 21:47
 20/76 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez is csak a te érdemed!Most azért vered,mert rosszul nevelted?Még jobb...komolyan nem vagy normális!
2010. okt. 5. 04:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!