Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a bajotok a káromkodással?

Mi a bajotok a káromkodással?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 09:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

A humorérzék nem függ össze a káromkodással...nekem eszembe nem jutna a gyerek előtt káromkodni csak ha nagyon elfog a düh és véletlenül nem figyelek oda!

Pont a káromkodó szülők gyerekei fogják majd azt gondolni hogy a káromkodás normális! Szomorú :((

2010. szept. 22. 22:51
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Én például azért utálom, ha valaki a közelemben káromkodik, mert azt juttatja eszembe, amikor a részeg szüleim veszekedtek. Egyszerűen bántja a fülemet, remegni kezdek tőle. Pláne, ha nekem címezték, és komolyan gondolták.
2010. szept. 22. 23:15
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Néha én is káromkodom. Ha nagyon ideges vagyok valami miatt.

De ÚTÁLOM!! Ki tudom normálisan is fejezni magam, ehhez nem kell ronda szavakat használnom. Meg mindenki káromkodik. Ami átlagos, és közönséges, és én nem akarok olyan lenni, mint mindenki más!

13/L

2010. szept. 23. 09:45
 24/34 anonim ***** válasza:
75%

Az baj, ha valaki folyamatosan kötőszóként is bameget használ, miért ne alapon. Baj, mert később társaságban kínos, illetve teljesen felesleges. Viszont, ha az ember ideges és mérges, akkor kifejezetten nyugtató hatással lehet egy-egy kiadós káromkodás. Ne mondja nekem senki, hogyha a plafonig felnyomják az idegeit, akkor is az etikettnek megfelelően, cizellált körmondatokban fog fogalmazni, mert úgysem igaz. Az meg, hogy a szülő a gyerek előtt káromkodik, hatással van ugyan, de az igazi hatással a kortársak vannak. Ha a csoportban ez a menő és a gyerek alkalmazkodni akar akkor fog káromkodni, maximum a szülei előtt vigyáz a nyelvére. Iskolásként a legtöbbek számára fontos, hogy ne lógjon ki a közösségből nagyon, ha ehhez káromkodni kell, akkor minden további nélkül fog az ember gyermeke káromkodni.

Mellesleg szerintem messze túl van lihegve ez a kérdéskör...

2010. szept. 23. 23:12
 25/34 anonim ***** válasza:
50%

Engem nem zavar ha valaki káromkodik, sztem nem kell annyira szégyellősnek lenni. Viszont otthon nagyon kell vigyáznom, mer a szüleim útálják a káromkodást ha meghallják nagyon kikapok nadrágszijjal.

13F

2010. szept. 24. 18:12
 26/34 A kérdező kommentje:
Nadrágszíjjal??? Uhhh sajnállak... Am engem is meg szoktak verni, de ritkán ^^
2010. szept. 25. 08:49
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Mert bunkóság és csak saját magadat minősíted.

13/L

2010. szept. 26. 19:16
 28/34 anonim válasza:
ha káromkodni akarsz tanuld meg azt h hol lehet
2010. szept. 26. 20:04
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Annyira bírom ezt a sok álszent emberkét -.-

Én igyekszem visszafogni magam, de néha kicsúszik egy-két b*zmeg vagy k*rvaanyád, ha ideges vagyok.

25L

2010. szept. 27. 09:30
 30/34 anonim ***** válasza:
76%

Jók a válaszok, végig röhögtem őket. :)

Egy: A káromkodás minden nyelv szoros része, nem tudok olyan helyet a világban, ahol nem káromkodnának.

Kettő: Az iskolai káromkodás semmi más, csak a csürheszellem kivetülése, pár év és elmarad.

Három: A magyar nyelv talán a legválasztékosabb a világon káromkodást tekintve is... ha tetszik, ha nem.

Fintoroghattok rajta, ez van. Sokkal inkább bántó - ami itt is megfigyelhető - hogy egy-két szóból már mindenki messzemenő következtetéseket von le, ill. ítélkezik.

Szerintem az ilyen mind elmehet a kurv@ anyjába. :)

2010. szept. 29. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!