Saját magadat minősíted vele.Aki képtelen kifejezni magát,és minden második szava valami káromkodás,az egyértelműen jelzi ezzel,hogy akkora szókincse sincs,amivel a saját,nem túl magvas gondolatait el tudná mondani.Szerintem szánalmas.
Ész nem ahhoz kell,hogy a dühödet mások nemi szerveinek,felmenőinek,szexuális szokásainak és nemi irányultságának emlegetésével fejezd ki,hanem ahhoz,hogy megtaláld a megfelelő szavakat.
Én a saját gyerekeimnek is ezt szoktam mondani.Ha csúnyán beszélsz,azonnal besoroltatod magad annál aki hallgat,és meglehetősen alacsony szintre.
39/N 4 gyerek anyja
2010. szept. 22. 10:11
2/34 A kérdező kommentje:
A mi osztályunkban szinte mindenki kiváló tanuló, de mégis káromkodunk, és anyum is néha szokott... Ahhoz képest nem vagyunk nyomorékok... Am kedves anyuka: azért készülj fel rá, hogy eltanulják... Jobb félni, mint megijedni...
2010. szept. 22. 10:47
3/34 anonim válasza:
Közönséges és visszataszító!
2010. szept. 22. 10:47
4/34 anonim válasza:
Nem azt mondtam,h nem fogják eltanulni,hanem azt,h igyekszem-igyekszünk-a saját példánkkal megmutatni,hogy nem a káromkodás az egyetlen lehetséges stílus.Írod,anyukád is káromkodik,tehát azt tanítja neked,hogy ez így jó,én pedignem ezt tanítom nekik.És az,hogy valaki jó tanuló,még nem jelenti azt,hogy érzelmileg,szellemileg nem sivár.Márpedig aki azt gondolja,hogy káromkodni jó és követendő dolog,az bizony sivár és sekélyes.
2010. szept. 22. 10:54
5/34 anonim válasza:
Még valami.Gondolkodj el azon,hogy azért káromkodsz,mert az osztályban mindenki azt teszi,és nem mersz különbözni-vagy azért,mert szerinted jó dolog.
2010. szept. 22. 11:03
6/34 anonim válasza:
Azért baz.dmeg,mert ku.rvára közönséges.
Amúgy,meg...tényleg közönséges.
Nem tudom,miért van az,hogy mostanában senki nem tudja normálisan kifejezni magát.Nincs szókincsetek,ezért inkább valami csúnya szót mondotok mint....
Áh.Meggondoltam magam.Feleslegesen írom ezt ide,ugyhogy inkább nem írok regényt.
2010. szept. 22. 11:57
7/34 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Kamaszkoromban én is sokat káromkodtam, ma már nem. Az igazi kihívás az, hogy szépen beszéljünk.
2010. szept. 22. 12:11
8/34 anonim válasza:
Lol, a sok álszent, ne csináljatok már úgy, mintha ti soha nem káromkodtatok volna.
2010. szept. 22. 13:06
9/34 anonim válasza:
Miért álszentség?Léteznek olyan emberek,akik nem a sok b.meg közé tűzdelik a szavaikat-bár látom,te nem olyan körökben mozogsz.A "nagyritkán" és a " folyamatosan" között igen nagy különbség van.
Egyébként normális ember ha netán káromkodós is volt, a gyerekei előtt leszokik róla.
2010. szept. 22. 13:14
10/34 anonim válasza:
Én szoktam káromkodni, de csak ha ideges vagyok, vagy vmin elcsodálkozok akkor becsuszik egy: baaazmeeegg o.o de sztem ez nem gáz. Ha vkinek nem tetszik ez van.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!