Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aventes csőrös tanulószettel...

Aventes csőrös tanulószettel van ilyen bajotok?

Figyelt kérdés
Van rajta az a szelep,ami azért van,hogy a levegő ne a kis gyomrába menjen...Na,nekem azon jön a tea folyamatosan.Mit kell vele csinálni,hogy ne ömöljön?Belefolyik a kis orrába.Megnéztem,rendesen össze van állítva.
2009. dec. 15. 07:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért megy ott ki a tea, mert a szelep alatt marad és ha visszafelé fújja akkor kijön az alatta levő folyadék. Ha megtanul rendesen inni belőle, akkor nem lesz ilyen gondotok,csak pár csepp fog visszajönni.
2009. dec. 15. 08:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja,pontosan.Az én fiam direkt csinálja ezt vele és az agyamra megy:)
2009. dec. 16. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Nekem annyi bajom van vele, hogy hülyeségnek tartom, nem használtunk ilyesmit, és a legkisebb gyereknél sem fogunk.
2009. dec. 17. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
én is megvettem. pénzkidobás volt, mert nem kell a lányomnak. nekünk sem volt ilyenünk, mikor kicsik voltunk, mégis mindenki megtanult pohárból inni.
2009. dec. 17. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!