Anyukák, akik sokáig szoptattatok! Soha nem volt semmi bajotok, amit kezelni kellett volna, de nem szedhettetek rá gyógyszert a szoptatás miatt?
Glükozamint szedj meg zöldkagyló kapszulát. Sokat pihenj de ugyanakkor egy picit tornáznod is kell a térdedre hogy erősödjenek az izmok. (gratulálok annak az orvosnak aki egy térdfájdalomra antibiotikumot ír fel...)
gyógytornász anyuka
Paracetamol tartalmú gyógyszereket lehet szedni terhesség és szoptatás alatt is.
A paracetamol tartalmú készítmények láz, illetve enyhe és középsúlyos fájdalom (fejfájás, fogfájás, izomfájdalom, reumás fájdalmak, idegfájdalom ill. -gyulladás okozta fájdalom, menstruációs fájdalom, meghűlés-láz okozta fájdalom) csillapítására alkalmasak, gyulladáscsökkentő hatásuk azonban nincs.
Gyerekorvost kérdezz, hogy mit szedhetsz, ne felnőtt orvost.
Tapasztalat.
Nekem tropa lett a térdem, mikor az ikreim 6-7 hónaposak voltak, minden doki csak széttárta a karját, hogy szteroiddal 1-2 szóból rendbehoznák, dehát...
Majd szóljak, ha már elviselhetetlen a fájdalom vagy ha már nem szoptatok.
Most 11 hónaposak és múlik, csökken a fájdalom, de ezért nem fogom őket leválasztani persze. Inkább egyesével szedem a lépcsőfokokat hónapok óta... Meg szenvedek. Ez van.
Nekik nagyobb szükségük van az anyatejre, mint nekem a nem fájásra.
TAbit nem, de kenőcsöt használhatsz, kérdeztem szakorvost, nődokit is. Fásli, kenőcs napjában többször és kímélő életmód, többet nem tehetsz.
VAgy ehetsz még FLP-s termékeket, azok természetes alapanyaguak és nagoyn hasznosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!