Most velem van bajotok, vagy ennyire kaki válaszokat adok?
Dehogyis . tök jó válaszokat adsz!
én értékelem hol lehet téged felpontozni? ne ezen múljon...
Tele va ez az egész oldal idiótákkal. Az előőbb húztam fel magam, mert itt lepontoztak, csak mert van saját véleméynem ls nem állok be a sorba:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Amúgy én csak 79%-os vagyok:-)))))
Nem lettél ostoba.Itt ez van.
Az én kérdésemre is válaszoltál, ami először 100% volt, aztán ahogy gyültek a válaszok, a százalék is ment lefelé.Sokan vagyunk itt, sokféle véleménnyel.
Neharagudj, hogy megjegyzem....sokat vagy itt, adsz jó válaszokat, de tudom hogy a fiatalabbak közé tartozol.
Nem kell ezzel a dologgal foglalkoznod, ez tiszta baromság.Az lenne jó, ha csak a kérdező pontozhatna, és akkor lehetne tudni igazán, hogy hasznos e a válaszod.Így nem.
Köszi lányok, hogy írtatok :) És nagyon örülök, hogy jónak tartjátok a válaszaimat (vagy azok egy részét :), és hogy kiderült, hogy nem vagyok egy unszimpatikus személy :)
Lehet csak az volt bajom, hogy ma túlságosan ráérek ilyesmin agyalni, csemete bölcsizik, nekem meg lett volna mára egy alkalmi munkám, de visszamondták, így most jobb dolgom nem lévén azon kattogok, hogy hány százalékom van.
De igazatok van, nem kéne ezzel törődni.
Mégegyszer köszi hogy írtatok :)
Szerintem sokaknak az fáj, hogy kint van a neved, ezért automata lepontoznak.
Engem nem zavar, hogy kint vannak a nevek, nem ez alapján döntöm el, hogy a válasz helyes vagy sem, bár én inkább a felfele pontozó típus vagyok. Le csak akkor pontozok, ha bunkó valaki, de az nem te vagy.
Próbáld ki, hogy megint eldugod a neved, a kutya nem fog téged lefele pontozgatni. Aztán tedd vissza újra, és majd megint pontozgatnak.
Köszi :) Lehet, hogy majd valamikor leveszem a nevem egy időre, megnézem, hogy akkor mennyit változik a százalékom. De nem célom véglegesen levenni, szeretem, hogy kint van. De úgy látszik, van akinek szúrja a szemét.
De tényleg igazatok van, nem foglalkozom vele, csak letesztelem, hogy mennyire befolyásoló tényező ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!