Doddie kérdése:
Hogy szerezhetnék zsebpénzt? Kérek szépen válaszokat! 12/L
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Tavaly még néha a jegyeimért kaptam egy kis pénzt, de már nem kapok. Anyukám beleegyezett tegnap, hogy fog adni reggeli csinálásért,bevásárlásért stb. De ezek olyan 200 ft-ok lesznek(attol fugg mit csinálok) Most megyek 7.be, szeretnék zsebpénzt. Nem akarok csakúgy, hogy havonta egy 2000-rest, megszeretnék érte "dolgozni". Azt szeretném kérni, mondjatok tippeket mit csinálhatnék, hogy egy kis zsebpénzhez jussak. Köszönöm előre is!2011. aug. 4. 11:38
1/6 anonim válasza:
fűvágás, házi munka ezen kívül sokat nem tudsz csinálni. Esetleg még a mamáknál is bevállalhatod a fűvágást.
2/6 anonim válasza:
Mondanám azt, h hordjál ki újságokat, vigyázz kicsikre, stb...de te is kicsi vagy még ezekhez. Takaríts ki otthon, mosogass el, ha már mindenféleképpen meg akarsz dolgozni érte és legalább hasznos is voltál.
3/6 anonim válasza:
Szia, én is szeretnék kérni zsebpénzt, és én is dolgozni szeretnék érte. Segíts otthon sokat: vasalás, mosogatás, törölgetés, virágok öntözése, ha vannak állataitok, te etesd, itasd öket, takaritsd ki a táljaikat, az alvóhelyüket, sepregess, gyomlálj, takarítsd ki a szobádat, a többi helyiséget stb. ha elkezdödik a suli, próbálj minnél jobban tanulni, ha van kistesód, aki már suliba jár, segítsd a házijával, foglalkozz vele. ha sokat segítesz, anyukád látja, hogy megérdemled a zsebpénzt, így meg is kapod! 15/L
4/6 anonim válasza:
Kérdezd meg anyukádat, eladhatnátok-e régi játékaidat, kártyát, könyvet, ruhát, ami már nem kell. A bevétel a tiéd.
Nálunk úgy van, hogy a gyerekek sportért kapnak jutalmat.
Nem akartam, hogy egész nyáron lustálkodás legyen, most aktívan telnek a napok. Futásért cserébe jön a jutalom: játék, állatkert, mozi:)
5/6 anonim válasza:
Szia!
De kis aranyos vagy :o)
Mosogass el, porszívózz, söprögess, menj bevásárolni, az ilyen "apróságokat" te is meg tudod már csinálni, és ezek hasznosak is :o)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.:) Házimunkát már csinálok, van egy kutyám és egy hörcsögöm, őket természetesen én etetem. Köszi a tippeket. Ma eliskezdem.;)
2011. aug. 5. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!