Iskola kérdés? Többi lent. CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!
17 éves kismami vagyok. Férjhez mentem a hónapban, így nagykorúnak számítok(azt mondták a gyámügyön). A gimit magántanulóként folytatom, de szeretnék átmenni levelezőre, de 18 éves koromig tankötelezett vagyok, mert nem esek bele az új törvénybe, csak akik most kezdik a középiskolát/gimnáziumot és a tőlük fiatalabbak. De mivel nagykorú vagyok ezért elvileg átmehetnék, nem?? (Jobb lenne átmenni, mert ott csak az érettségi tantárgyak vannak, viszont ha nem mehetek át +3-4 tantárgyam lesz.)
Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat!!:)
Ahogy az első írta,érdeklődd meg a sulidban,de ahova én jártam estire,ott nem csak az érettségi tantárgyak voltak,csak az utolsó évben többet foglalkoztunk az kötelező + 1 választott tantárggyal,a többi nem volt túl erőltetve.(de lehet hogy suli válogatja)
Sok sikert!
Szia!
Szerintem jobban jársz, ha magántanulóként folytatod. Bármikor konzultálhatsz a tanárokkal, és csak félévkor és év végén kell osztályozó vizsgát tenned. Ha estin vagy levelezőn folytatod, akkor sokszor be kell menned, és ha megszületik a baba, akkor már nem lesz annyira egyszerű bejárni.
Nálunk egy félévben 3szor kell bemenni és csak az 5 érettségi tantárgy van, azért szeretnék átmenni.
Köszönöm mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!