Pár perce deja vu érzésem volt hogy ma fogok szülni, szerintetek erre mennyi esély van? Tudom hogy hülyének tünhet a kérdés de amennyire lehet normális válaszokat kérek 35+3h vagyok még csak
Nekem is volt ilyen deja vu érzésem. Én is megijedtem, de nem volt semmi. Normál időre jött a baba.
Gondolom nálad is minden rendben lesz.
Nekem többször is volt ilyen érzésem, de nem mertem beszélni róla, nehogy hülyének nézzenek. Úgyhogy megértlek.
Szia!
35 hetes vagyok, pont ma töltöttük be.
Én is egész nap ezt érzem :O :O
Gyorsan el is mentem és beszereztem azt ami még hiányzott a kórházi csomagból és előkészítettem a kicsi hazahozós ruháját :O
Nem tudom megmagyarázni én sem, hogy miért érzem ezt, de nagyon erős...
Remélem azért még vagy 2-3 hétig nem kell a kórházi cumó
A 3. kisfiamat várom :)
A tesók 3 és 4 évesek.
A terhesség elején 2 hónapig vérezgettem, de szerencsére elmúlt.
Azóta minden rendben van, csak a 9 hónapos hányás zavar egy "kicsit" :D
November 25.-re vagyok kiírva, de a doki szerint októberi baba lesz.
Már másfél ujjnyira kinyilt a külső méhszáj :(
Te mikorra várod a babát?
Novemberben sok kisfiú fog születni :)
Már mindent megvettünk, csomag is kész, de még nem pakoltam be a táskába, hogy ne gyűrődjenek a cuccok.
Tegnap fejeztem be a szoba díszítését, még vasalni kellene, de azt nagyon nem szeretek :)
Ádámnak fogják hívni a kicsit.
A 31. héten volt 2400 Gr.
Nagy babának mondják, de a középső fiamat is nagynak jósolták, mégis a 37. héten 2400 gr-al született.
Te, hogy állsz a készülődéssel? Biztos nagy az izgalom már, főleg, hogy első baba :)
Velem már nem lehet bírni, pedig harmadszorra élem át, de már annyira várom a szülést :)
Olyan nagyon szééép élmény :)
Azóta elmúlt a "szülni fogok" érzésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!