Hasznos könyv a szoptatásról? Nagyon sok kérdés merül fel bennem, és nem tudom mit érdemes megvenni, amiben válaszokat kaphatok.
szia
szerintem a leghasznosabb a leche liga honlapja
www.lll.hu
egy ilyen könyvért kár pénzt kiadni, hisz itt szakemberek tanulmányait, tanácsait olvashatod
ÓÓÓÓ, nagyon köszönöm!:)
Sehol nem találtam meg az igazi oldalt. Köszi!
Kismama Szoptatás
Szerintem ez a legjobb, minden nagyon összeszedett benne. Ha nincs ez a könyv, akkor nekem garantáltan nem sikerül a szoptatás és nem a technikai, hanem a pszichés oldala miatt. Rengeteg önbizalmat adott.
Az lll.hu is jó, bár nekem túl szélsőséges és agresszív kicsit. Ha valami nem úgy megy, ahogy elképzelik bűntudatot ébresztenek és ezt nem csak én vettem észre.
A fenti linkek remekek! :-)
Én ezt a könyvet vettem meg: [link] Ina May Gaskin: Útmutstó a szoptatáshoz. Nagyon jó könyv, mindenre vákazst ad, bár szaglik rajta, hogy amerikai közönségnek íródott: szinte kényszeresen bizonygatja, hogy az anyatej mennyivel jobb, mint a legjobb tápszer.
Az írónő azonban tud valamit: képzett és tapasztalt bába, kórházon kívüli szülésekre specializálódott, a császármetszések arányát 2% alatt tartja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!