Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hasznos könyv a szoptatásról?...

Hasznos könyv a szoptatásról? Nagyon sok kérdés merül fel bennem, és nem tudom mit érdemes megvenni, amiben válaszokat kaphatok.

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

szerintem a leghasznosabb a leche liga honlapja

www.lll.hu

egy ilyen könyvért kár pénzt kiadni, hisz itt szakemberek tanulmányait, tanácsait olvashatod

2010. jún. 30. 22:26
 2/7 A kérdező kommentje:

ÓÓÓÓ, nagyon köszönöm!:)

Sehol nem találtam meg az igazi oldalt. Köszi!

2010. jún. 30. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Kismama Szoptatás

Szerintem ez a legjobb, minden nagyon összeszedett benne. Ha nincs ez a könyv, akkor nekem garantáltan nem sikerül a szoptatás és nem a technikai, hanem a pszichés oldala miatt. Rengeteg önbizalmat adott.

[link]

Az lll.hu is jó, bár nekem túl szélsőséges és agresszív kicsit. Ha valami nem úgy megy, ahogy elképzelik bűntudatot ébresztenek és ezt nem csak én vettem észre.

2010. jún. 30. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:

A fenti linkek remekek! :-)

Én ezt a könyvet vettem meg: [link] Ina May Gaskin: Útmutstó a szoptatáshoz. Nagyon jó könyv, mindenre vákazst ad, bár szaglik rajta, hogy amerikai közönségnek íródott: szinte kényszeresen bizonygatja, hogy az anyatej mennyivel jobb, mint a legjobb tápszer.

Az írónő azonban tud valamit: képzett és tapasztalt bába, kórházon kívüli szülésekre specializálódott, a császármetszések arányát 2% alatt tartja...

2010. jún. 30. 22:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2010. júl. 1. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Nagy szoptatóskönyv van meg. Még csak bele beleolvasgattam és nagyon jó ez is. [link] Ez az.
2010. júl. 1. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez is egy jól összeszedett gyakorlati tanácsokat tartalmazó kis könyvecske. Egyébként én is az lll.hu és a [link]

oldalt javaslom tanulmányozni.

2010. júl. 1. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!