Szeritnetek melyik könyv a leghasznosabb a szoptatásról? Honnan tudnám letölteni? Köszönöm.
Nem könyv.
www.lll.hu
a rád vonatkozó részek kinyomtatva.
de a bababarát szülészeteken kaptunk W ungvári Renáta által írt kis füzetet a szoptatásról sőt a felicitas könyvben is benne volt minden ami fontos. mellrehelyezés , pozíciók ilyesmik.
Benjamin Spock. Nekem nagyon bevált. Plusz a szorongásoktól is megszabadít. Első gyerekemnél halálra szekáltak anyámék, és el is apadt a tejem sec-pec. (Igaz, a gyerek se tudott szopizni.) A második lány lett, egyedül voltam, Spock szerint csináltam, és volt rengeteg tejem. A pici meg nagyon jól szopó baba volt. Szóval abban az esetben, ha a baba imád enni, nincs gond, akkor lehet laza az ember. Én még a súlyát se mértem, mint az elsőnél, hogy jaj istenem mennyit szopott: Naponta hétszer, 5 és fél hónapos koráig, szépen fejlődött. Ha ez az első, azért erre nem biztatlak, de ne nagyon görcsölj.
Ha a baba problémás, akkor persze neked is körülményesebb a dolog. De a nyugodtság sokat számít, azt ők is megérzik, ha feszült az ember. Spock a későbbiekben is hasznos lehet, különféle életkorokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!