Melyik volt számotokra a leghasznosabb, leggyakrabban látogatott weboldal a terhesség előtt/alatt?
Nekem ez segített. Rengeteg példagörbét találsz, egy csomó leírást mindenről amiről csak tudni szeretnél!!
Az oldalt egy német doktornő működteti. Profi. Ő segített nekem abban, hogy a véreredményeim alapján (ami a doki szerint jó volt) menjek tovább kivizsgálásokra, mert pajzsmirigyproblémát lát. Pár hónap múlva baba volt a pocakban
Nekem is a babanet és a babát tervezők otthona tetszett a legjobban. Bár ez utóbbi megújult,régen klasszabb volt, átláthatóbb.
A babanten viszont sok hasonló cipőben járóval tudsz beszélgetni.
Gyakorikérdések - teherbeesés --> itt tudtam meg mindent a terhességről, hogy mi az a peteérés, ovuláció, missed ab, inszemináció, pco stb... Előtte fogalmam sem volt a dolgokról.
Most már a terhesség és a szülés témaköröket olvasom, nagyon hasznosak. Szinte innen szedtem össze az összes tudásomat.
38 hetes kismama
Én egy barátnőmtől kölcsönkértem a szülészet-nőgyógyászat majd később a gyermekgyógyászat tankönyvét,amiből tanították őket a fősulin.
Nagyon sok hasznos dolog van benn.Az ott olvasottakkal szemben olvastam fatális nagy baromságokat neten!!!
Mivel orvosok írták a tankönyveket,én azokat az információkat részesítettem előnyben
És jól tettem.Megismertem a testem/testünk mi hogyan működik stb. Sajnos sok emberbek van alapvető hiányosságai a témát illetően.Ne hagyjd magad megvezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!