Miért mindig nekünk (tizenéveseknek) kell felállnunk a buszon ha felszáll egy öreg nénike és nincs hely?
Velem ez mindig előfordul ha busszal utazom. Rajta van a hátamon a 7kilós iskolatáska, korán kelek, egész nap lépcsőzök és rohangálok a folyosón az órák miatt, kigyalogolok a buszmegállóba és örülök ha van hely a buszon és le tudok ülni. De a következő megállónál mindig felszáll egy öreg néni/bácsi akinek át kell adni a helyet hogy le tudjon ülni. Ezzel nincs is semmi baj, hisz öreg stb.... De miért mindig nekünk kamaszoknak szólnak a felnőttek hogy tápászkodjunk fel holott ők is ülnek és úgy mondják nekem. Ők azért nem olyan öregek hogy ne tudnának 10 percet végigállni. -.- Ezt magyarázza meg nekem valaki. Arról meg nem is beszélve hogy amikor nekem el volt törve a lábam senki nem vette a fáradságot hogy felálljon. Sőt ugyan úgy néha nekem szóltak hogy álljak föl. És több ilyet is láttam már. Ez nekem nagyon zavaró. Lehet csak én vagyok ilyen gonosz és undok de akkor is igazságtalannak tartom.
15/L
Na olyan velem is előfordult már, hogy álltunk középen a buszon, hátul még volt hely, de mi nemsokára le akartunk szállni, szóval álltunk, jött egy néni bottal, szavályosan fellökött a helyhez loholva (hozzáteszem senki más nem pályázott a helyére...). A húgom csak megrökönyödve nézett, hogy ha szólt volna, hogy légyszi, simán arrébb állunk, de egyébként helye is lett volna kikerülni. Nagyon durva, milyen öregek vannak néha.
És az Auchanos vizes zsemlés sztori sem vicc, amit írt valaki. Egyik barátnőm az Auchanban melózott nyáron, de már több embertől hallottam, hogy nyitásra! gyűlnek az öregek a hátsó ajtónál, mert azt nyitják ki előbb, majd járókeretet-botot felkapva másznak át a kasszáknál a kifele engedő kapukon, mivel az az út vezet egyenesen az előző napi leárazott pékárukhoz. Amiért konkrétan dulakodnak.... és akkor az ilyenek (is) reklamálnak a helyért reggel 6kor a sulibuszon :S
OFF!
"Ha rosszul van egy leány,
Ne rángasd, mert még leHány!"
-A nemedtől elvonatkoztatva jutottak eszembe eme "bölcs tanulságok".... Ehhhe-ehhhe!:)
Igen, valóban megérdemelte a vén nyanya! A fiatalok uyge sosem lehetnek rosszul, á, dehogy...csak a véneknek lehet nyűgjük...
25L
ne haragudjatok, hogy megkérdezem, de ezek az öregek nénik hol laknak?? budapesten, vagy másik nagyvárosban? Mondjuk én már régen voltam diák, mikor még gyakran jártam busszal, voltak öregek a buszon akkor is, de ilyen görényekkel sosem találkoztam- vidéki nagyvárosban lakom.
hánnyátok le őket nyugodtam, ha ilyen bunkók! Én ugyan tisztelem az idősebbeket, de ez nálam is túlmegy minden határon. A buszra nincs kiírva, hogy kötelező átadni a helyet, hanem szívességből adjuk át nekik. Komolyan mondom ez durva, amiket írtok.
Ha én megadom valakinek a tiszteletet, akkor el is várom tőle! Ezt ők miért is felejtik el?
Én egyszer rosszul lettem a suliba és hazaküldtek. Nekidöntöttem a fejem a buszon a hideg ablaknak. Egy nénike meg rám szállt, miért nem adom át a helyem, amúgy is nekem iskolában lenne a helyem.
Majdnem felrobbantam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!