Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért mindig nekünk (tizenéves...

Miért mindig nekünk (tizenéveseknek) kell felállnunk a buszon ha felszáll egy öreg nénike és nincs hely?

Figyelt kérdés

Velem ez mindig előfordul ha busszal utazom. Rajta van a hátamon a 7kilós iskolatáska, korán kelek, egész nap lépcsőzök és rohangálok a folyosón az órák miatt, kigyalogolok a buszmegállóba és örülök ha van hely a buszon és le tudok ülni. De a következő megállónál mindig felszáll egy öreg néni/bácsi akinek át kell adni a helyet hogy le tudjon ülni. Ezzel nincs is semmi baj, hisz öreg stb.... De miért mindig nekünk kamaszoknak szólnak a felnőttek hogy tápászkodjunk fel holott ők is ülnek és úgy mondják nekem. Ők azért nem olyan öregek hogy ne tudnának 10 percet végigállni. -.- Ezt magyarázza meg nekem valaki. Arról meg nem is beszélve hogy amikor nekem el volt törve a lábam senki nem vette a fáradságot hogy felálljon. Sőt ugyan úgy néha nekem szóltak hogy álljak föl. És több ilyet is láttam már. Ez nekem nagyon zavaró. Lehet csak én vagyok ilyen gonosz és undok de akkor is igazságtalannak tartom.

15/L

2010. szept. 19. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
62%

Ki akarnak használni-.- Bármit csinálunk k**rvás, meg ribis meg minden. Csak ők jók.Ha nem köszönünk az abaj.Pedig neki esze ágában sincs,de tőlünk elvárják.Ha 5 centis magassarkut húzunk akkor már elvagyunk hordva mindennek,Vagy ha miniszonyában vagyunk az nem nekunk való, ha olyan felsőben vagyunk ,hogy látszik ahasunk nyáron 40 fokos melegben az is baj ,mialatt ok a polieszteres kendőjük alatt főnek.(idősebbek)..Tisztelet a kivétel. De ez így van.. És most le lehet pontozni.

13/L

2010. szept. 19. 13:16
 2/79 anonim ***** válasza:
58%
Azt ki felejtettem. : A minidzoknyát csaknem ők akarják 80 évesen felhúzni.Kinek találták ki ?? Nem is 3 gyerekes anyáknak. Azalatt ülnének benn.Mert annyira felhúz mikor mindenhová ki vannak ülve és a járókelőket kritizálják,mikor néznének magukrA először.
2010. szept. 19. 13:18
 3/79 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is volt evvel már kellemetlen élményem.Egy bácsi szállt fel és már az ajtóban odakiáltott nekem, hogy álljak fel. Persze ebben nincs semmi feláltam. Eszembejutott hogy az ülésen hagytam a telómat. Mondtam a bácsinak erre meg lekiabálta a fejemet, hogy nincs ott és hagyjam békén. Aztán ideges lettem, és határozottabban megkértem, hogy legyenszíves felállni mert alatta van a telóm. És ott volt, , és még nek állt feljebb, még szerencse, hogy nem nyomta össze
2010. szept. 19. 13:20
 4/79 anonim ***** válasza:
80%
De ugyan ezt csinálják a 40 és 50 év körüliek is. Na még pár 30 as is.
2010. szept. 19. 13:20
 5/79 anonim ***** válasza:
92%
Én 8 hós terhes voltam amikor a magát öreg néniknek nevező hölgyecske -volt kb.50éves,magassarkú cipős-nekiállt a buszon parádézni,hogy senki sem áll fel. És hozzátette,hogy gyereket csinálni tudnak de a helyet át nem adnák...ez nekem szólt, no a "mami" nem tette zsebre amit válaszoltam:)
2010. szept. 19. 13:32
 6/79 anonim ***** válasza:
100%

az a helyzet hogy a legtöbb felnőttnek agyára mennek a dolgok. annyi bajuk van vagy volt már az életbe hogy sajnos bár lehet nem akar gonosz lenni mégis akaratlanul (vagy akarattal?) bunkó lesz mindenkihez. ezt sajnos mi gyerekek isszuk meg ugyanis mi még mondjuk úgy "tiszták" vagyunk. nincs okunk arra hogy bunkók legyünk (bár vannak kivételek ez tény) és a másik fokozó tényező. biztosan szívesebben lenne otthon a családdal minthogy a buszban zsúfolódjon és azon izguljon hogy sikerül-e amiért megy, nem lesz-e gond stb... stb... (bár ez a felnőttek sajátos "betegsége" hogy mindent túlizgulnak) és mivel folytonosan pumpálják magukat az agyukban szálldosó indulatokkal általában muszály nekik levezetni valamin. és mivel azzal nem veszekedhet aki ezt okozta nekik ezért maradnak a buszban lévő emberek, a járókelők és a család.

sajnos az egyetlen amit tehetünk az az hogy megpróbálunk felnőni és megőrizni önmagunkat.

2010. szept. 19. 13:36
 7/79 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer a beteg kishúgomat(1 éves) vittem le a mamámhoz,mert anya dolgozott és nekem kellett elvinni orvoshoz a mamámmal,leültem vele a buszon és egy idős néni rám kiabál hogy hogy képzelem hogy nem adom át neki a helyemet,mikor látom hogy mennyire el van fáradva és nehezek a csomagjai,huh de mérges voltam akkor,de felálltam csak nehéz volt állni,fogni a kishúgomat és kapaszkodni is :/ 15/L
2010. szept. 19. 13:38
 8/79 anonim ***** válasza:
87%
és ezen mit kell problémázni? ne állj föl azt kész.
2010. szept. 19. 13:40
 9/79 anonim ***** válasza:
85%
Lehet hogy k*csög vagyok de én nem állok fel az öregek kedvéért akik 6:30 kor mennek a tescoba egy b*szott nagy táskával bevásárolni.
2010. szept. 19. 13:45
 10/79 anonim ***** válasza:
83%
hallgass zenét, így legalább nem hallod ha neked pofáznak.
2010. szept. 19. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!