Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 14 éves gyereket tényleg el...

A 14 éves gyereket tényleg el kell kísérni az iskolába és érte is kell menni?

Figyelt kérdés
Gondolom ismeritek Erdélyi Mónikát és a lányát, Mollit. Régebben több olyan videót is felraktak, ahol többször is kihangsúlyozta Mónika, hogy pl most viszi haza Mollit, miután hazahozta Mollit ezt és ezt csinálnak, stb. Igaz, ekkor még "csak" 13 éves volt. Viszont már szerintem az sem normális, hogy egy ennyi idős gyereket iskolába kell vinni. Hadd ne soroljam fel milyen problémák lehetnek ebből később... Szóval szerintetek normális, hogy egy ennyi időst kísérgetni kelljen? Tudom, hogy biztos messze van a suli, stb de akkor is, van busz/vonat. Egyébként ha valaki egy suliba jár vele, nyugodtan leírhatja, hogy tényleg olyan "edukált" mint amilyennek mondja Mónika? Mert szerintem azért ez lehetetlen, de én nem tudhatom...

#iskola #Erdélyi Mónika #Kísérgetés
2022. febr. 6. 15:00
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

#41 egyáltalán nem, csak ez a modor ahogy itt válaszoltok nekem, ez egy ""kicsit"" felháborító :/

Amúgy meg aki reálisan látja a világot, az egyetértett velem (igen, néhány olyan válasz is van az elején)

2022. febr. 7. 17:34
 42/54 anonim ***** válasza:
75%

Idézek a te válaszodból:

"Képzeld el te szemét ember"

"csak én éppen nem vagyok egy elkényeztetett picsa!"

"én nem tartottam rá tovább igényt mivel nem vagyok életképtelen mint "egyesek" "

Vádaskodsz, trágár vagy, és úgy alkotsz véleményt ismeretlenekről, hogy semmi közöd az életükhöz. Ez milyen modorra vall, kedveském?:) Az ilyesmi nem háborít fel?

Köpj egyet, és állj alá, komolyan.

2022. febr. 7. 18:09
 43/54 anonim ***** válasza:
77%

#43.

Te mivel vagy jobb nála? Semmivel. "Köpj egyet, és állj alá, komolyan." Minden ember hibás és bűnös, senki se tökéletes. Mutasson valaki nekem egyetlen embert innen, a kritizálók közül, aki tökélete! Szeretni kell minden embert. Talán még magunknál is jobban, de legalább annyira, mint magunkat. A vallások sok bölcsességet tártak fel, amelyeket vallás nélkül is simán tarthatunk. El kell választani az ember tetteit, bűneit a személyétől, még akkor is, ha a személyén, mint a borostyán a fán, burjánzani kezdenek a vétkei és minden irányból a valódi személye helyébe akarnak lépni.

2022. febr. 7. 18:22
 44/54 anonim ***** válasza:
52%
*tökéletes
2022. febr. 7. 18:22
 45/54 anonim ***** válasza:
97%

#44.

Senki sem ártott neked, de te mégis ártottál másoknak. :-(

2022. febr. 7. 18:23
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

“Hadd ne mondjam milyen problémák lehetnek ebből később” Milyenek? Engem 16 éves koromig autóval vittek-hoztak, mert nem volt nagy távolság, útba is esett, időbe is belefért.

Most 24 vagyok és nahát, nem lettem életképtelen. Vidéki voltam, de 18 évesen egyből meg tudtam szokni a budapesti közlekedést, illetve jogosítványom is egyből lett. Szóval én egyáltalán nem látom semmilyen hátulütőjét ennek.

2022. febr. 7. 18:27
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

"Ok akkor most már be lehet fejezni szerintem 😊😊"

Neked, drága

2022. febr. 7. 21:48
 48/54 A kérdező kommentje:
#47 Mégis mit? A semmin mit lehet befejezni??
2022. febr. 8. 17:00
 49/54 anonim ***** válasza:
25%

"Szerintem tök jó ha valakit visznek-hoznak, főleg ebben a covidos időszakban. Miért baj az, ha megkíméli a gyereket a tömegközlekedés udormányos hátrányaitól?"

De jó, hogy minden kérdéshez oda tudjátok keverni a covidot...

Amúgy csak szólok, hogy undormányos hátrányai az állandó autózásnak vannak, nem a tömegközlekedésnek.

2022. febr. 9. 00:43
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt velem is, nem kifogásoltam, hogy nem kell esőben/hóban mindenben sétálnom.

Köszönöm szépen életképes vagyok, egyetem mellett dolgozom is. Miért fáj másoknak, ha elviszik a gyereket iskolába mert megteheti, de most komolyan, nem tök mindegy?! Xd

2022. febr. 21. 18:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!