A 14 éves gyereket tényleg el kell kísérni az iskolába és érte is kell menni?
#41 egyáltalán nem, csak ez a modor ahogy itt válaszoltok nekem, ez egy ""kicsit"" felháborító :/
Amúgy meg aki reálisan látja a világot, az egyetértett velem (igen, néhány olyan válasz is van az elején)
Idézek a te válaszodból:
"Képzeld el te szemét ember"
"csak én éppen nem vagyok egy elkényeztetett picsa!"
"én nem tartottam rá tovább igényt mivel nem vagyok életképtelen mint "egyesek" "
Vádaskodsz, trágár vagy, és úgy alkotsz véleményt ismeretlenekről, hogy semmi közöd az életükhöz. Ez milyen modorra vall, kedveském?:) Az ilyesmi nem háborít fel?
Köpj egyet, és állj alá, komolyan.
#43.
Te mivel vagy jobb nála? Semmivel. "Köpj egyet, és állj alá, komolyan." Minden ember hibás és bűnös, senki se tökéletes. Mutasson valaki nekem egyetlen embert innen, a kritizálók közül, aki tökélete! Szeretni kell minden embert. Talán még magunknál is jobban, de legalább annyira, mint magunkat. A vallások sok bölcsességet tártak fel, amelyeket vallás nélkül is simán tarthatunk. El kell választani az ember tetteit, bűneit a személyétől, még akkor is, ha a személyén, mint a borostyán a fán, burjánzani kezdenek a vétkei és minden irányból a valódi személye helyébe akarnak lépni.
#44.
Senki sem ártott neked, de te mégis ártottál másoknak. :-(
“Hadd ne mondjam milyen problémák lehetnek ebből később” Milyenek? Engem 16 éves koromig autóval vittek-hoztak, mert nem volt nagy távolság, útba is esett, időbe is belefért.
Most 24 vagyok és nahát, nem lettem életképtelen. Vidéki voltam, de 18 évesen egyből meg tudtam szokni a budapesti közlekedést, illetve jogosítványom is egyből lett. Szóval én egyáltalán nem látom semmilyen hátulütőjét ennek.
"Ok akkor most már be lehet fejezni szerintem 😊😊"
Neked, drága
"Szerintem tök jó ha valakit visznek-hoznak, főleg ebben a covidos időszakban. Miért baj az, ha megkíméli a gyereket a tömegközlekedés udormányos hátrányaitól?"
De jó, hogy minden kérdéshez oda tudjátok keverni a covidot...
Amúgy csak szólok, hogy undormányos hátrányai az állandó autózásnak vannak, nem a tömegközlekedésnek.
Ugyanez volt velem is, nem kifogásoltam, hogy nem kell esőben/hóban mindenben sétálnom.
Köszönöm szépen életképes vagyok, egyetem mellett dolgozom is. Miért fáj másoknak, ha elviszik a gyereket iskolába mert megteheti, de most komolyan, nem tök mindegy?! Xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!