Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 14 éves gyereket tényleg el...

A 14 éves gyereket tényleg el kell kísérni az iskolába és érte is kell menni?

Figyelt kérdés
Gondolom ismeritek Erdélyi Mónikát és a lányát, Mollit. Régebben több olyan videót is felraktak, ahol többször is kihangsúlyozta Mónika, hogy pl most viszi haza Mollit, miután hazahozta Mollit ezt és ezt csinálnak, stb. Igaz, ekkor még "csak" 13 éves volt. Viszont már szerintem az sem normális, hogy egy ennyi idős gyereket iskolába kell vinni. Hadd ne soroljam fel milyen problémák lehetnek ebből később... Szóval szerintetek normális, hogy egy ennyi időst kísérgetni kelljen? Tudom, hogy biztos messze van a suli, stb de akkor is, van busz/vonat. Egyébként ha valaki egy suliba jár vele, nyugodtan leírhatja, hogy tényleg olyan "edukált" mint amilyennek mondja Mónika? Mert szerintem azért ez lehetetlen, de én nem tudhatom...

#iskola #Erdélyi Mónika #Kísérgetés
2022. febr. 6. 15:00
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
83%
Azért indulok ki abból, hogy a kèrdezőnek ràvilàgítsak, hogy más világ van... Én biciklivel jártam, aztán busszal közép suliba. Most se járok messzebb dolgozni, de nekem se jut eszembe buszra vàrni, nyomorogni. Megyek autóval, bemegyek boltba ha épp kell, vagy oda ahova dolgom van. Így kényelmesebb. Ahogy annak a gyereknek is, aki nem akar egy koszos buszon nyomorogni
2022. febr. 6. 15:25
 12/54 anonim ***** válasza:
92%
Sztem jól teszi.
2022. febr. 6. 15:25
 13/54 anonim ***** válasza:
95%

1. Nem tudni, mekkora a távolság az otthona és az iskola között. Ha nagy a távolság, autóval gyorsabb, mint tomegkozlekedessel, a szülőnek pedig bele fér az idejebe, logikus döntés.

2. Ha egyfelé mennek, mi értelme lenne a gyereknek külön gyalogolni, buszozni?

3. Lehet olyan mentális betegség, vagy simán olyan személyiségi jegy, ami miatt a gyerek nem akar vagy nem mehet egyedül.

2022. febr. 6. 15:29
 14/54 anonim ***** válasza:
95%
Eleve lehet, hogy a lány kéri, hogy fuvarozzák, mert mondjuk nem szeret buszozni, nem szeret hosszan gyalogolni. Most a covid-19 miatt különösen nem a legjobb naponta buszozni. Szerintem ezzel nincs baj. Viszont az már gáz, ha a lány szeretne egyedül hazajönni a barátaival, de a szülő nem hagyja vagy pláne be is megy érte.
2022. febr. 6. 15:33
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Még végzős gimisként, mikor már nekem is volt autóm volt, hogy anya elvitt reggel, ha útbaesett, de pl mikor másik városba laktunk és máshol dolgozott 12 évesen buszoztam. Teljesen változó volt. Nincs ezzel semmi baj, ha megtehetik és nem vált ki rossz érzést egyikből sem.
2022. febr. 6. 15:37
 16/54 anonim ***** válasza:
100%

14. vagyok.

Amúgy szerintem jó, ha egy fiatal szokja az önállóságot, de ha a lány számára ez kényelmetlen, akkor nem nagyon látok benne kivetni valót.

Szerintem eleve gáz, ahogy az a nő a lányát kezeli a videókban.

2022. febr. 6. 15:39
 17/54 Bellatrix:3 ***** válasza:
100%

27 vagyok önálló élettel de van olyan, hogy Apukám haza fuvaroz ha későn végzek vagy arra van dolga. Nincs ebben semmi gáz. Suliba is néha elvitt vagy értem jött. Pedig kisvárosban lakom és gyalog jártam/ járok mikor tehetem de jól esik ha elvisz kocsival valahová.

Plusz más világ van kényelmesebbek vagyunk ez van. Kit érdekel, hogy más miért hozza viszi a gyerekét, az ő dolga!

2022. febr. 6. 15:43
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi problémája lenne ebből? Barátkozni, szocializálódni a suliban fog, hogy mivel jár be az más dolog. Lehet máshova jár suliba, mint ahol laknak. Vagy úgyis arra megy az anyja. Az enyémek pl másik településre járnak iskolába és ráadásul ott dolgozom én is, abban a városban. Reggel kirakom őket a suli előtt, onnan bemennek. Van egy ovisom is, őt is 2 utcával arrébb az oviba beadom és megyek megint egy pár utcát a munkahelyemre, ahol 8kor kezdek. Így simán belefér, plusz rossz a tömegközlekedés, ha akarnám se mehetnének azzal, mert vagy bő fél órával korábban érnek be vagy elkésnek, ezek a buszok vannak, amik arra mennek. Hazafelé ugyan ez, felveszem az ovist, aztán elmegyünk a sulisokért és haza.
2022. febr. 6. 16:06
 19/54 anonim ***** válasza:
80%
Sajnálom, hogy a te szüleid nem foglalkoznak veled és irigyled más anyukáját, aki törődik az ő lányával. :(
2022. febr. 6. 16:15
 20/54 A kérdező kommentje:
#19 meg aki még ilyen undorító dolgot írt! Képzeld el te szemét ember hogy foglalkoznak velem, csak én éppen nem vagyok egy elkényeztetett picsa! Van különbség képzeld!! Ez már nem törődés hanem túlféltés egyébként meg... Amúgy meg miért irigyelnék egy 54 éves nőt és egy 14 éves "világ legokosabb, legszebb, leg leg leg" gyereket?? (az anyja szerint persze) ja és igen, engem is kísérték 5.-es koromig csak hát, én nem tartottam rá tovább igényt mivel nem vagyok életképtelen mint "egyesek"
2022. febr. 6. 17:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!