Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 14 éves gyereket tényleg el...

A 14 éves gyereket tényleg el kell kísérni az iskolába és érte is kell menni?

Figyelt kérdés
Gondolom ismeritek Erdélyi Mónikát és a lányát, Mollit. Régebben több olyan videót is felraktak, ahol többször is kihangsúlyozta Mónika, hogy pl most viszi haza Mollit, miután hazahozta Mollit ezt és ezt csinálnak, stb. Igaz, ekkor még "csak" 13 éves volt. Viszont már szerintem az sem normális, hogy egy ennyi idős gyereket iskolába kell vinni. Hadd ne soroljam fel milyen problémák lehetnek ebből később... Szóval szerintetek normális, hogy egy ennyi időst kísérgetni kelljen? Tudom, hogy biztos messze van a suli, stb de akkor is, van busz/vonat. Egyébként ha valaki egy suliba jár vele, nyugodtan leírhatja, hogy tényleg olyan "edukált" mint amilyennek mondja Mónika? Mert szerintem azért ez lehetetlen, de én nem tudhatom...

#iskola #Erdélyi Mónika #Kísérgetés
2022. febr. 6. 15:00
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, a kapanyelet igazítsd már meg, mert kilóg a szádból.

Hogy beszélsz te itt másokkal, meg másokról?

Anyád nem nevelt meg?!

2022. febr. 6. 19:34
 32/54 A kérdező kommentje:
#31 umm te is elmondhatod ugyanezt magadról, mi az hogy anyád?? Na mindegy, most már biztosan tudom hogy többet nem írok ide semmit :))
2022. febr. 6. 19:53
 33/54 anonim ***** válasza:
100%

Oke nem tudom nyilvan, hogy miert ment a lanyaert az iskolaba, de gondolj bele. Erdelyi Monika ismert ember, igy, hogy van youtube csatornajuk, igy a lanya is az lett valamennyire. Nem tudom, hogy mit videoztak, de ha peldaul az utcajukat ahol laknak vagy az iskola kornyeket, az veszelyes lehet. Biztos vagyok benne, hogy nezik pedofilok sajnos a videoikat. Az ilyenek simna kideritik, hogy hol laknak vagy hova jar iskolaba. Oszinten en sem szeretnem, ha random idegenek varnak a gyerekem az iskolaja elott. Es akkor ki tudja, hogy milyen emberek ezek, mert sajnos benne van a pakliban, hogy valami beteg allat ferfi var a kislányra.

De megegyszer mondom, hogy nyilvan lehet mas oka is, de nekem ez ugrott be, hogy szerintem csak felti, mint egy jo anyuka.

2022. febr. 6. 22:50
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is csak őszintén sajnállak. Mindent elmondtál, azt is, amit nem akartál. Nem a te hibád, ennyit tudj és ha lesz gyereked, akkor adj neki többet, mint amit neked adtak, hogy ő ne irigyeljen idegen celeb gyerekeket ennyire.
2022. febr. 6. 22:53
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 éves vagyok, és engem is hoz-visz anyám, mert másfél órás a buszút, 3 átszállással, ráadásul pont úgy jön a busz, hogy még véletlenül se tudjam elérni, így várhatnék 1 vagy 1,5 órát még.

13:35-kor csöngetnek, 13:39-kor van buszom.

14:30-kor csöngetnek, 14:24-kor van buszom. A 14:24-es busz után csak 16:49-kor lenne buszom.

2022. febr. 7. 09:10
 36/54 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, komolyan egy "anyád" szón vagy fennakadva? Olvasd már el, te miket írogattál itt idegeneknek, ok nélkül... Kis proli.
2022. febr. 7. 09:34
 37/54 anonim ***** válasza:
100%

Viszont már szerintem az sem normális

Hadd ne soroljam fel milyen problémák lehetnek ebből később

de akkor is

Ez biza ítélkezés, nem ártalmatlan kérdés.

2022. febr. 7. 09:45
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Egy "anyád" szón kiakadsz, de az nem baj, hogy te le"elkényeztetettpitsázol" mindenkit, akit kocsival visznek. Kapaszkodj meg, de én még a páromat is beviszem reggel a munkahelyére, és van, hogy a 48 éves kollégámat is én viszem be és én is hozom haza. De el lettek kényeztetve gyermekkorukban, hogy még most is cipeltetik magukat, azta mindenit!
2022. febr. 7. 11:57
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
(Off: Az "Anyád nem nevelt meg?!" egyértelműen egy kérdés, amiben az iránt érdeklődik a kommentelo, hogy a nőnemű szülőd elfelejtett alap dolgokat megtanitani neked. Nem szitokszo, csupán nem csöpögős, édeskés anyukad/anyucid/edesanyad/mamikad/ancid/stb szóhasználat.)
2022. febr. 7. 13:01
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Ohh senki nem értett veled egyet, és akkor most megvagyunk sértődve? :(
2022. febr. 7. 15:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!