A 14 éves gyereket tényleg el kell kísérni az iskolába és érte is kell menni?
Figyelt kérdés
Gondolom ismeritek Erdélyi Mónikát és a lányát, Mollit. Régebben több olyan videót is felraktak, ahol többször is kihangsúlyozta Mónika, hogy pl most viszi haza Mollit, miután hazahozta Mollit ezt és ezt csinálnak, stb. Igaz, ekkor még "csak" 13 éves volt. Viszont már szerintem az sem normális, hogy egy ennyi idős gyereket iskolába kell vinni. Hadd ne soroljam fel milyen problémák lehetnek ebből később... Szóval szerintetek normális, hogy egy ennyi időst kísérgetni kelljen? Tudom, hogy biztos messze van a suli, stb de akkor is, van busz/vonat. Egyébként ha valaki egy suliba jár vele, nyugodtan leírhatja, hogy tényleg olyan "edukált" mint amilyennek mondja Mónika? Mert szerintem azért ez lehetetlen, de én nem tudhatom...2022. febr. 6. 15:00
51/54 A kérdező kommentje:
#50 Nekem aztán mindegy, csak feltettem egy ártalmatlan kérdést, neked meg ez miért fáj? Amúgy lassan 1 hónapos kérdésre minek kell válaszolni?
2022. febr. 22. 18:17
52/54 anonim válasza:
Nem olvastam végig az összes hozzászólást. Szerintem így kéne egészséges gyereknél:
6 éves korig hivatalosan tilos is a gyereket egyedül "közlekedtetni".
6 éves kor: egyik saroktól a másikig, azontúl viszont a szülő kísérje csak el.
8 éves kor: lámpás zebrán át egyedül, lámpátlannál, ahol nagy a forgalom, még jó, ha felnőtt átkíséri.
10 éves kortól meg már mehet is egyedül, a lámpátlan zebra se okozzon gondot, csak nézzen jól körül. Innen már a tömegközlekedést is önállóan igénybe veheti. Hogy érti valaki azt, hogy a tömegközlekedési járművön nyomorog az ember? Nagyon el lehet kényelmesedve...
53/54 A kérdező kommentje:
#52 Na végre! Pontosan erről beszéltem egész végig!! Végre egy értelmes válasz!!
2022. febr. 24. 15:49
54/54 anonim válasza:
Mi is haza szoktuk hozni egymást családon belül, amikor a gyerekek ennyi idősek voltak értük is elmentem.Nem azért,mert egyedül nem tud hazajönni,hanem autóval 20 perc, tömegközlekedéssel meg 1,5 óra. Ez miért zavar téged ?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!