A 14 éves gyereket tényleg el kell kísérni az iskolába és érte is kell menni?
Figyelt kérdés
Gondolom ismeritek Erdélyi Mónikát és a lányát, Mollit. Régebben több olyan videót is felraktak, ahol többször is kihangsúlyozta Mónika, hogy pl most viszi haza Mollit, miután hazahozta Mollit ezt és ezt csinálnak, stb. Igaz, ekkor még "csak" 13 éves volt. Viszont már szerintem az sem normális, hogy egy ennyi idős gyereket iskolába kell vinni. Hadd ne soroljam fel milyen problémák lehetnek ebből később... Szóval szerintetek normális, hogy egy ennyi időst kísérgetni kelljen? Tudom, hogy biztos messze van a suli, stb de akkor is, van busz/vonat. Egyébként ha valaki egy suliba jár vele, nyugodtan leírhatja, hogy tényleg olyan "edukált" mint amilyennek mondja Mónika? Mert szerintem azért ez lehetetlen, de én nem tudhatom...2022. febr. 6. 15:00
21/54 anonim válasza:
Kerdezo!
Az az alapvető probléma, hogy szerinted csak és kizárólag elkényeztetettseg és eletkeptelenseg lehet a háttérben. Hát nem. Millio oka lehet.
Amúgy meg kb minden szülőnek a saját gyereke a leg leg leg.
22/54 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánat tényleg hogy ilyen stílusban írtam de nem értem miért kell ilyeneket feltételezni amikor egyrészt azt se tudod hogy hány éves vagyok (nem, nem fogom elmondani de nem egy 9 éves vagyok) és ráadásul én semmi olyat nem írtam ami miatt ezt lehetett volna írni.. Akárhányszor kiírok egy kérdést ez van, vagy pedig nem is válaszol senki... Nem értem tényleg, pedig másoknak mindig olyan kedvesen válaszolnak :((
2022. febr. 6. 17:44
23/54 A kérdező kommentje:
#21 ok én értem csak érdekes hogy nekem semmi okom nem lenne/lett volna ilyesmire pedig hidd el, én sem vagyok/voltam a legönállóbb ember de mindegy is, én már ezt lezártam, úgy tűnik, én nem érdemlek értelmes válaszokat
2022. febr. 6. 17:47
24/54 anonim válasza:
Pedig a stilusoddal van baj, ugyanis a kerdesed eleve azt sugallja, eliteled azt, aki hordják a gyereküket
25/54 A kérdező kommentje:
#24 egy büdös szóval nem mondtam ilyet, csak egy ártalmatlan kérdést kérdeztem. De ha ennyire jól tudod, akkor hogy kellett volna ezt értelmesebben megkérdezni?
2022. febr. 6. 17:51
26/54 anonim válasza:
#20.
Semmi rosszat nem mondott a válaszoló, nem ártott neked semmit, te mégis lehordtad. :-(
27/54 anonim válasza:
Attól függ, mennyire veszélyes környék. Én 8 évesen mentem először egyedül haza az iskolából.
28/54 anonim válasza:
Hallottad Szathmáry Nikolett és Bándy Kata esetét? Előbbi egy hétéves kislány volt, utóbbi egy huszonöt éves nő. Mindkettőjüket megerőszakolták és meggyilkolták. Csoda ha ezek után valaki félti a tizenéves lányát?
29/54 anonim válasza:
Sjucus is ezt csinálja a gyerekeivel.
30/54 anonim válasza:
Lehet nem ismered Sjucust, de Németországban élnek, 12 a nagyobb lánya 10 a kisebb, naponta 6* fordul kb velük az iskolába, de nem mehetne maguk és állítja hogy egy gyerek se jàr maga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!