Mit lehet csinálni azzal a 13 éves gyerekkel, aki kezd rászokni a cigire, már napi 5-6 szállal szív. Haveroktól kunyizza, de a múltkor a táskájában is találtam 2 dobozzal. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fejmosást próbáltam már, de leszarja, és még ki is nevet, le is hülyéz, hogy te nekem nem parancsolsz, te csicska.tegnap 15:53
3/10 anonim válasza:
Ez derült égből villámcsapás? Más gond nincs vele?
4/10 A kérdező kommentje:
Eddig komoly gond nem volt, néha beszélt vissza de ezt betudtam a kamaszkornak.
tegnap 16:29
5/10 A kérdező kommentje:
Ês kb 1-2 hónapja nagy harcok árán tanul már csak.
tegnap 16:29
6/10 anonim válasza:
1 X szólna így vissza a gyerekem...
Nevelő pofon a megoldás.
7/10 anonim válasza:
Büntetés, pénzt vond meg, nem mehet haverokkal lógni.
8/10 anonim válasza:
Lekódoltatod a wifit és egy nagy pofon sem ártana, ezenkívül elveszed a cuccait és nem adod vissza. Ha erőszakos belengetsz egy nevelő/javító intézetet. Szedd össze magad!
9/10 anonim válasza:
Nézdd szerintem itt a legkisebb gond az hogy a gyerek cigarettázik.Na őt már nem fogod tudni leállítani a cigiről.szerintem inkább fókuszálj a gyerek tanulására,magatartására.egyébként nyilván rossz társaságba keveredett.Valószínűleg kevésbbé néztetek a körme alá .túl lazán hagyhattátok a gyeplőt.
10/10 anonim válasza:
Hasonlo gondjaink vannak a fiunkkal csak nala elektromos cigi es rossz iskolai baratok hatnak ra.
Jelenleg totalis szigor van, semmi teve, internet, kozossegi media, semmi zsebpenz es tarsai.
Nincs szoba ajto sem.
Heti 3x jarunk csalad terapiara is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!