Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez az én hibám, hogy nem...

Ez az én hibám, hogy nem szeret itthon lenni?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem a lányom aki márciusban lesz 18 éves.

Van szép szobája, új bútorokkal, kényelmes ággyal, mégis folyton baratnőknél alszik, sokszor napokig nem jön haza. Gps en látom mindig hol van. Ha fiúja van nem titkolja tehát nem ez a baj, hogy bújkálnia kéne.

Imád házalni, kiskorától bukdácsoltam utána kertes házak udvarain, ajtókon kopogtam, mert folyton osztálytársainál volt. Akkor még vittem hoztam.

Engem zavart, hogy folyton házal, es szomorúvá tett, hogy nem szereti itthon.

Itthon nyugalma van, nem stresszelem, nem kell segítsen a házimunkában, aludhat ameddig akar, nem zavarom, én mosogatok, főzök, mosok, takarítok.

Azt mondta, hogy az osztálytársai házban laknak én meg tömbházban és nem jó így neki. Ide mem tud hozni senkit, mert a konyha nincs renoválva, de a szobája nagyon szép, az ágyára 413.000 forintot adtam, bársonytámlástól. Plusz sminktükör lámpákkal stb, bársony sminkfotel.

Teljesen elvadult es van 2 barátnője az ezer közül, akikkel több időt tölt, szinte náluk lakik. Reméltem kirakják azok szülei es hazaküldik, de nem történik meg. Mi lesz ennek a vége?

Nem így képzeltem a kapcsolatunk, hogy ezen megfenekledjen.

Nem akar közös programot sem, beszélgetni velem sose ér rá, ha itthon van is telefonon beszélget, vagy amblokk zavarom.

tegnap 20:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon el van kényeztetve.
tegnap 20:16
 2/17 A kérdező kommentje:
De miert nem szereti akkor itthon ?
tegnap 20:21
 3/17 anonim ***** válasza:
44%
Ott rontottad el, hogy elkényeztetted, a lányod szeretetét megvenni akartad, kisujját se kell mozdítania otthon, a szobája meg gyémántpalota. Nincs köztetek kapocs, sem kommunikáció, csak egy üres, feszínes kapcsolat. Az osztálytársakhoz nem a házuk miatt megy, hanem a légkör miatt. Ott nem megvett szeret várja, hanem valódi.
tegnap 20:23
 4/17 A kérdező kommentje:
De velem nem akar kommunikálni mit tudjak csinálni, se közös programot nem akar? Ha visszautasít mit tegyek, ez egy igazságtalan megszólalás volt frusztrált.
tegnap 20:25
 5/17 anonim ***** válasza:
32%

Osszeugrott ettol az irastol a gyomrom.

Anyam pont ilyen volt, total rajtam logott.

19 evesen elkoltoztem az orszag masik vegebe.

tegnap 20:43
 6/17 A kérdező kommentje:
Ja ja rajta lógok/ másik extrém : meg akarom vásárolni, döntsétek el
tegnap 20:49
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
Kérlek fordulj pszichiáterhez,ez már a sokadik kérdésed a témában. De remélem csak troll vsgy.
tegnap 21:13
 8/17 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés arról szól hogy házal. Úgyhogy nem talált a kötekedésed, 7 es. De jó sok szabadidőd van, remélem megszűnik hamarosan!
tegnap 21:15
 9/17 anonim ***** válasza:
13%
Nem hinném, hogy a te hibád, hogy nem szeret otthon lenni, van aki pörgős és nem szeret otthon lenni, fogadd el.
tegnap 21:16
 10/17 A kérdező kommentje:
A HÁZALÁS 7 ES
tegnap 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!