Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez az én hibám, hogy nem...

Ez az én hibám, hogy nem szeret itthon lenni?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem a lányom aki márciusban lesz 18 éves.

Van szép szobája, új bútorokkal, kényelmes ággyal, mégis folyton baratnőknél alszik, sokszor napokig nem jön haza. Gps en látom mindig hol van. Ha fiúja van nem titkolja tehát nem ez a baj, hogy bújkálnia kéne.

Imád házalni, kiskorától bukdácsoltam utána kertes házak udvarain, ajtókon kopogtam, mert folyton osztálytársainál volt. Akkor még vittem hoztam.

Engem zavart, hogy folyton házal, es szomorúvá tett, hogy nem szereti itthon.

Itthon nyugalma van, nem stresszelem, nem kell segítsen a házimunkában, aludhat ameddig akar, nem zavarom, én mosogatok, főzök, mosok, takarítok.

Azt mondta, hogy az osztálytársai házban laknak én meg tömbházban és nem jó így neki. Ide mem tud hozni senkit, mert a konyha nincs renoválva, de a szobája nagyon szép, az ágyára 413.000 forintot adtam, bársonytámlástól. Plusz sminktükör lámpákkal stb, bársony sminkfotel.

Teljesen elvadult es van 2 barátnője az ezer közül, akikkel több időt tölt, szinte náluk lakik. Reméltem kirakják azok szülei es hazaküldik, de nem történik meg. Mi lesz ennek a vége?

Nem így képzeltem a kapcsolatunk, hogy ezen megfenekledjen.

Nem akar közös programot sem, beszélgetni velem sose ér rá, ha itthon van is telefonon beszélget, vagy amblokk zavarom.

tegnap 20:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mielőtt beállsz linkelni, mert erre is van időd, csak szólok
tegnap 21:17
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

A lakásotok kicsi neki és ott nem érzi jól magát. Nem téged kerül, hanem az aranyozott kalitkát (a szobáját).

Én is alig voltam otthon 15-16 éves koromtól. Nem barátoknál lógtam, hanem edzésre jártam. De ha az edzés 5-8-ig tartott, én már fél 4-kor indultam, sétáltam, parkban lógtam, este hazafelé meg mindig hosszabb utat kerestem. Nyomasztóan kicsi szobám volt és nem bírtam megmaradni benne.

A lányodnak sem jó otthon, meg is mondta már. Valószínűleg keres majd neki megfelelő otthont és látogatni fog. Nem vagytok egyformák, őt nem fogja egy drága ágy meggyőzni.

tegnap 21:23
 13/19 A kérdező kommentje:
7 négyzetméteres
tegnap 21:26
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a fő probléma, hogy semmi dolga nincs otthon. Engem anno anyám befogott mindenre, különösen hétvégén takarítani. Nem volt olyan, hogy megyek dolgomra, azt’ csá. Mentem, ha megbeszéltük és egyeztettük mikor érek haza és mik az otthoni feladataink. Agyam eldobom, hogy a királylánynak többszázezres bútor kell ahhoz, hogy reménykedj, néha tiszteletét teszi otthon.
tegnap 22:35
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
A 7 m² félszoba. Nem szeret ott lenni, és nagyobb térre vágyik. Megtalálja azokat az embereket, akik kiszolgálják az igényeit. Ez inkább életrevaló vonás, mint negatív dolog. Haza is fog menni, dee ne várd, hogy melletted ül majd, csak mert világító smink tükre van.
tegnap 23:06
 16/19 anonim ***** válasza:
20%

“ Megtalálja azokat az embereket, akik kiszolgálják az igényeit. Ez inkább életrevaló vonás, mint negatív dolog.” Ez nem életrevaló, hanem szociopata jellemvonás.

tegnap 23:12
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Akármelyik aspektusát emeled ki, házalás vagy más, mindegy. Fordulj pszichológushoz. 7es vagyok.
ma 01:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A 7es forduljon, nagyobb baja van. Ez a válaszoló folyton kérdések alatt nyavajog és számontartja, ki kérdez.

Szerintem nem térre vágyik, és jó nagy hülyeség volt megvenni azt az ágyat. Adjátok el és újítsátok fel a konyhabútort belőle.

Szerintem téged kerül!(bocs) és tényleg szégyellheti a lelakott helyet. Kicsit engem is zavart, de csak addig, amíg másoknál nem voltam, akik szegényebbek nálunk, utána engem sem érdekelt. Rend dettó, anyám meg akart győzni, hogy mindenkinél patyolat rend van, voltam többeknél random és pont úgy ottmarad bent a tányér, szennyes, zsepik, cuccok, mint nálunk:) nyilván ha fogadásra készülnek rend van, de amúgy úgy élnek, mint mi.

Próbáld ki, hogy elutazol/nem leszel otthon este, illetve menj el sokat akkor, ha otthon van. Ha akkor is lelép, akkor nem téged utál, ha nem lép le, téged utál. Tuti ki fog derülni. Lehet csak nagy társaságigényű gyerek.

ma 06:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Ha melózok is lelép. Folyton a barátnőivel lóg
ma 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!