Az ígéret szép szó? Ha a lányod szeretne egy drága és szerinted felesleges holmit, kipótolnád az árát, ha megígérted neki?
Szeretne egy cipőt nagyon, úgy volt, hogy karácsonyra megrendelheti, de végül mást kért. Most újra előjött a téma, mondtam neki, hogy rendben, ha a felét összeszedi (100ezer ft), akkor a maradékot kipótolom én.
Ismerem, ha 10 milliót adna neki valaki, hogy el is költheti akár 2 óra alatt, vagy meg is tarthatja, biztosan elköltené. Gondoltam, hogy 100 ezer forintot sosem tudna összespórolni, égeti a pénz a kezét. De sikerült neki 3 hét alatt... Kapott pénzt a nagyszülőktől, meg eladta pár holmiját, amik már nem kellettek neki. Most meg hallgatom, hogy mikor utalom a számlájára a maradékot, mert ezt a jövő héten megrendeli.
C. Louboutin.
Híres márka, ezért (is) kerül ennyibe 1-1 pár. Gyönyörűek, nem tagadom, de kényelmesnek egyáltalán nem kényelmesek. Ezért sem jók a mindennapi, egésznapos használatra.
Igen. Ha megígértem, igen. Az más kérdés, hogy baromságokat nem ígérek meg.
Ez az.
Ha megigerted akkor nincs mit tenni:D
Vagy huzd kicsit az idot hatha meglat mast aminek tobb ertelme van,igy megy ez naluk
Mindig epp mast akarnak
De ha csak ahhoz a cipohoz ragaszkodik akkor potold ki neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!