Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az ígéret szép szó? Ha a...

Az ígéret szép szó? Ha a lányod szeretne egy drága és szerinted felesleges holmit, kipótolnád az árát, ha megígérted neki?

Figyelt kérdés

Szeretne egy cipőt nagyon, úgy volt, hogy karácsonyra megrendelheti, de végül mást kért. Most újra előjött a téma, mondtam neki, hogy rendben, ha a felét összeszedi (100ezer ft), akkor a maradékot kipótolom én.

Ismerem, ha 10 milliót adna neki valaki, hogy el is költheti akár 2 óra alatt, vagy meg is tarthatja, biztosan elköltené. Gondoltam, hogy 100 ezer forintot sosem tudna összespórolni, égeti a pénz a kezét. De sikerült neki 3 hét alatt... Kapott pénzt a nagyszülőktől, meg eladta pár holmiját, amik már nem kellettek neki. Most meg hallgatom, hogy mikor utalom a számlájára a maradékot, mert ezt a jövő héten megrendeli.

2022. jan. 23. 13:47
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha azt igértem igen
2022. jan. 23. 13:49
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. jan. 23. 13:50
 3/53 A kérdező kommentje:
Csak amikor megígértem, nem gondoltam, hogy 3 hét múlva elém áll, hogy megvan... Ráadásul annyi cipője van így is, nem is mindennapi viselet, teljesen felesleges.
2022. jan. 23. 13:50
 4/53 anonim ***** válasza:
96%
Ha megígértem igen. Bár ilyet nem ígérnék. Mégis milyen cipő kerül 200 ezerbe? Táncolni is tud vagy mi a f....?
2022. jan. 23. 13:51
 5/53 A kérdező kommentje:

C. Louboutin.

Híres márka, ezért (is) kerül ennyibe 1-1 pár. Gyönyörűek, nem tagadom, de kényelmesnek egyáltalán nem kényelmesek. Ezért sem jók a mindennapi, egésznapos használatra.

2022. jan. 23. 13:54
 6/53 anonim ***** válasza:
96%

Igen. Ha megígértem, igen. Az más kérdés, hogy baromságokat nem ígérek meg.

Ez az.

2022. jan. 23. 13:58
 7/53 anonim ***** válasza:
97%

Ha megigerted akkor nincs mit tenni:D

Vagy huzd kicsit az idot hatha meglat mast aminek tobb ertelme van,igy megy ez naluk

Mindig epp mast akarnak

De ha csak ahhoz a cipohoz ragaszkodik akkor potold ki neki

2022. jan. 23. 14:01
 8/53 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha megígérted akkor tartsd is meg. Legközelebb majd több eszed lesz.
2022. jan. 23. 14:03
 9/53 anonim ***** válasza:
96%
Lehet azért mert szegény családban nőttem fel, de ha a világ összes pénze az enyém lenne se lennék képes egy kényelmetlen cipőre több százezret költeni. De mivel ilyet ígértél gondolom nálatok nem akkora probléma. Amit megígérek azt be szoktam tartani, de nem szoktam ígérgetni anélkül hogy átgondolnám.
2022. jan. 23. 14:04
 10/53 anonim ***** válasza:
100%
Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó.
2022. jan. 23. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!