Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted pofont kellett...

Szerinted pofont kellett volna kapnia?

Figyelt kérdés
Párom gyereke beszólt nekem egy ronda szót mondott, sza.... házi. Mondta neki az apja, hogy ilyet senkinek nem mondunk, honnan tanulta stb. Aztán szépen túlléptünk a dolgon én nem szólok rá semmiért különben kiakad az apja. De nem esett jól az tény.Mondjuk ha lenne gyereken és az mondja egy kisebb pofont kapott volna.

2022. jan. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Miért is?
2022. jan. 2. 19:02
 52/55 anonim ***** válasza:
86%
Mert megütnél egy gyereket. Gondolom érzi rajtad az agressziót és verbális módon már próbálja megvédeni magát.
2022. jan. 2. 19:04
 53/55 A kérdező kommentje:
Dehogy ütnék.Nincs gyerekem, lövésem sincs a gyereknevelésről. Ezért semmi jogkm beleszólni a nevelésbe mégha játszom is vele, és foglalkozom vele stb.
2022. jan. 2. 19:07
 54/55 A kérdező kommentje:
Én ezt vallom,hogy semmi jogom beleszólni a nevelésébe sem rászólni, semmiért! sem.
2022. jan. 2. 19:09
 55/55 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ. Lehet, hogy tényleg szarházi vagy.
2022. jan. 5. 23:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!