Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted pofont kellett...

Szerinted pofont kellett volna kapnia?

Figyelt kérdés
Párom gyereke beszólt nekem egy ronda szót mondott, sza.... házi. Mondta neki az apja, hogy ilyet senkinek nem mondunk, honnan tanulta stb. Aztán szépen túlléptünk a dolgon én nem szólok rá semmiért különben kiakad az apja. De nem esett jól az tény.Mondjuk ha lenne gyereken és az mondja egy kisebb pofont kapott volna.

2022. jan. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Hallotta ezt a szót azért mondta, nyilván volt rá oka, hiszen játszom vele fél napokat, es szeret is, de megérdemli mindenki ha ilyet vágnak a képébe, fóleg, ha egy GYEREK mondja.
2022. jan. 2. 15:31
 42/55 anonim ***** válasza:
71%

40.

Írtam, hogy nem ex vagy. Nem az én szemembe vagy senki, hanem a párodéba. Ha egy vadidegennek mondana ilyet a gyerekem is rászólok, nem hogyha az életem párjára. Ezen gondolkodjál, ne azon, hogy biztos valaki egy megkeseredett ex, mert nem tartja normálisnak, hogy a párod ennyibe se néz, főleg azokután, hogy foglalkoztál is a gyerekkel. Arról nem beszélve, egy 9 éves gyerek még messze is van a lázadó tinikortól, úgyhogy valamit tényleg elcseszhettél te is, hogy csak úgy random így beszél veled, talán látja az apján, hogy az sem tisztel téged

2022. jan. 2. 15:34
 43/55 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként pedig, ha jó a kapcsolatod a gyerekkel, miért nem ültél le vele beszélgetni, hogy ezt miért mondta neked, mi oka volt rá. Hidd el, ha az apja hagyná, hohy pofon vágd, a gyerek ezután élete végéig egy sza.házinak tartana.
2022. jan. 2. 15:47
 44/55 A kérdező kommentje:
Mert ott elmondta az apjának, és nekem, hogy nen ismeri ezt a szót, és csak hallotta, pluszban annyira nem érdekel a dolog, jobban zavarna ha a saját vérszerinti gyerekemtől kapnám ezt meg. Én nemhogy pofont nem adok, hanem rászólni sem szólok semmiért mert nem akarom azt megkapni, hogy nem vagy az anyám.
2022. jan. 2. 16:21
 45/55 A kérdező kommentje:
A saját gyerekemet legalább majd úgy nevelhetem ahogy akarom.
2022. jan. 2. 16:22
 46/55 anonim ***** válasza:
88%
Akkor mond már meg, miért is vágnád pofon, ha a szó jelentésével sem volt tisztában?
2022. jan. 2. 16:30
 47/55 A kérdező kommentje:
Én aztán nem vágnám pofon,dehogy vágnám isten ments.Más kérdés a saját gyerek, annak ha lesz, ő nem fog belehalni egy-két pofonba. Nemhiába nem beszélek én sen úgy mint egy kocsis. Ja és nem haltam bele, de legalább megtanultam a leckét gyerekkoromban. Egyszerű kérdést tettem fel,kiváncsi voltam a sok ex válaszára.
2022. jan. 2. 16:35
 48/55 anonim ***** válasza:
65%
Nem, te nem exek véleményére voltál kiváncsi, hanem sértett a gondolat, hogy a párod nem vágta pofon. A gyerek hidd el tisztában volt vele, hogy negatív értelmű a szó, hacsak nem fogyatékos. Te pedig lehet, hogy nem beszélsz úgy, mint egy kocsis, viszont elég primitíven gondolkodsz. Nem hiszem, hogy a párod leharapta volna a fejed, ha visszakérdezel te ott, hogy miért mondta ezt neked, mi a baja. És képzeld nem hal bele a gyerek egy pofonba, de meséld már el nekem, mit tanul belőle. Ez a tehetetlen, primitív emberek eszköze maximum. Az meg külőn szánalmas, hogy kérdezni nem mersz, de sunyiba drukkolsz, hogy vágja pofán az apja. Milyen exekről beszélsz, azok is a kérdés alatt maximum megnyugodnának, hogy az apuka nem olyan gyengelméjű, hogy kérdés nélkül üt. Megkérdezte a gyereket mi volt, elmagyarázta, hpgy ilyet nem csinálhat, nyugodjál most már le.
2022. jan. 2. 16:58
 49/55 A kérdező kommentje:
Dehogy drukkolok, nem érdekel a dolog az ő nevelése, én nem szólok bele, az élet megy tovább, viszlát.
2022. jan. 2. 17:07
 50/55 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem érdekelne a dolog, nem írtál volna ki kérdést. Én továbbra is amellett voksolok, hogy szarházi vagy.
2022. jan. 2. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!