Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted pofont kellett...

Szerinted pofont kellett volna kapnia?

Figyelt kérdés
Párom gyereke beszólt nekem egy ronda szót mondott, sza.... házi. Mondta neki az apja, hogy ilyet senkinek nem mondunk, honnan tanulta stb. Aztán szépen túlléptünk a dolgon én nem szólok rá semmiért különben kiakad az apja. De nem esett jól az tény.Mondjuk ha lenne gyereken és az mondja egy kisebb pofont kapott volna.

2022. jan. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom nem érdemelted meg véletlen se,hogy leszarházizzon.
2022. jan. 1. 16:41
 22/55 anonim ***** válasza:
86%

Ki a fszom pofozgatja meg mindig a gyereket, 2022-ben meg itt tartunk, mikor tele az egesz internet gyereknevelesi tanacsokkal, tananyagokkal?

Pofonbol miert tanulna jobban? Fogyatekos az a gyerek, nem erti a szavakat, vagy mi?

2022. jan. 1. 16:55
 23/55 anonim ***** válasza:
73%

#20: Miért, szerinted normális anya együtt marad olyannal, aki veri a gyereket? Akkor is válok, ha a gyereket a vérszerinti apja veri. Számomra erre ez az egyetlen normális reakció.

Én a kérdező helyében örülnék, hogy a párom nem emel kezet a gyerekre, hanem elbeszélget vele. De nem, őnagyságát megsértette a kölyök, durr oda! Biztosan fantasztikus anya lesz...

2022. jan. 1. 17:14
 24/55 A kérdező kommentje:
Én sem ütném meg,épp játszottam vele mert annyira szemét vagyok, hogy nem foglalkozom vele, és megérdemeltem, hogy így beszóljon nekem. Igazából nem az én gyerekem így számomra másodlagos, hogy mit mond rám. Hogy én nem szólhatok rá, azt nyilván nem én döntöm el,hanem az apja, hogy rászólhatok-e.
2022. jan. 1. 18:30
 25/55 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, hogy hogy neveli a gyerekét, egy kérdés volt, hogy ilyenkor ki mit tenne a szülő helyében. Mivel nincs gyerekem, így fogalmam sinca, a gyereknevelésről.
2022. jan. 1. 18:32
 26/55 anonim ***** válasza:
94%

#24: Akkor vedd elő az apucit! Nem a gyereke játszopajtija vagy, aki nem szólhat rá, hanem (elvileg) az ő párja. Tudod, ezt hívták úgy régen, hogy mosthaanya.

De ezek szerint te apucinak is csak a játszópajtija vagy, aki nem családtag, nem egyenrangú felnőtt. Ott kell rendet rakni. Pofozkodás nélkül.

2022. jan. 1. 18:39
 27/55 A kérdező kommentje:
Nem, csak ő így vallja, hogy a párja ne szóljon rá a gyerekére. Ennyi.
2022. jan. 1. 18:45
 28/55 anonim ***** válasza:
84%
Keverjen le mindenki mindenkinek egyet, a gyerek adhat kettőt,mert ő még kicsi.
2022. jan. 1. 18:45
 29/55 anonim ***** válasza:
94%
Le keverni nem kell. De apuka ha téged a párjának nézne ez elő sem fordulna. A gyerek is erzi es tudja, hogy lehet.
2022. jan. 1. 20:22
 30/55 A kérdező kommentje:
Négyéve most történt ilyen először.
2022. jan. 1. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!