Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted pofont kellett...

Szerinted pofont kellett volna kapnia?

Figyelt kérdés
Párom gyereke beszólt nekem egy ronda szót mondott, sza.... házi. Mondta neki az apja, hogy ilyet senkinek nem mondunk, honnan tanulta stb. Aztán szépen túlléptünk a dolgon én nem szólok rá semmiért különben kiakad az apja. De nem esett jól az tény.Mondjuk ha lenne gyereken és az mondja egy kisebb pofont kapott volna.

2022. jan. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
34%
Akkorát, hogy 3 napig fájjon neki!
2022. jan. 1. 13:12
 2/55 anonim ***** válasza:
23%
Na ha valaki, akkor én nem vagyok az erőszak híve, én is egy alkoholista apa bántalmazott gyereke vagyok, de ilyenért azt mondom, hogy igenis jár egy pofon.
2022. jan. 1. 13:15
 3/55 A kérdező kommentje:
Még mielőtt valaki írná, hogy az anyja mondhatta neki rólam, ez kizárt mivel nagyon jófej az anyja.
2022. jan. 1. 13:15
 4/55 anonim ***** válasza:
58%
Elég baj, ha apuka hagyja, hogy igy beszéljen veled a kölyök.
2022. jan. 1. 13:16
 5/55 anonim ***** válasza:
59%
Ha az én gyerekem pofon vágnád. Kiraknálak.
2022. jan. 1. 13:17
 6/55 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves a gyerek?
2022. jan. 1. 13:18
 7/55 A kérdező kommentje:
Egyszer történt ez meg, most.De mivel nem volt következménye ezért nen tanult szerintem belőle a gyereke. A gyerek saját állítása szerint a szó jelentését sem ismeri, 9 éves.
2022. jan. 1. 13:19
 8/55 anonim ***** válasza:
89%

Ha a párod rászólt, akkor hol itt a probléma?

Ennél többet nem tudtunk meg, mint hogy neked rosszat mondott, rá szólt a párod, valószínű próbál tenni ellene hogy ne mondja többet nem hogy neked, senki másnak sem.

Mivel a gyerek korát sem írtad le, így feltételezem hogy egy kisgyerekről van szó, aki nem biztos hogy felelősségre vonható az ilyenért, mert ő nem képes érzékelni a súlyát. Ha meg még a párod is próbálja belőle kinevelni, akkor hol itt a probléma?

2022. jan. 1. 13:20
 9/55 anonim ***** válasza:
89%

Nem kellett volna, semmire nem megoldás!

Szólni kell, hogy így nem beszélhet, és megmondani, hogy legközelebb büntetést kap, nyilván nem fizikait. Ha ismétlődik, akkor a korának megfelelő szankciókat meg kell tenni.

2022. jan. 1. 13:21
 10/55 A kérdező kommentje:
Nem vágtam pofon, de az apja sem. Akkor nálatok is az lenne gondolom, hogy nem szólhatna rá senki csak te.
2022. jan. 1. 13:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!