Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted pofont kellett...

Szerinted pofont kellett volna kapnia?

Figyelt kérdés
Párom gyereke beszólt nekem egy ronda szót mondott, sza.... házi. Mondta neki az apja, hogy ilyet senkinek nem mondunk, honnan tanulta stb. Aztán szépen túlléptünk a dolgon én nem szólok rá semmiért különben kiakad az apja. De nem esett jól az tény.Mondjuk ha lenne gyereken és az mondja egy kisebb pofont kapott volna.

2022. jan. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
91%
Semmire nem megoldás az agresszió, hidd el. Őszintén remélem, ha lesz neked is gyereked te is így fogod gondolni.
2022. jan. 1. 13:25
 12/55 anonim ***** válasza:
83%

Nekem 3 gyerekem van, de soha nem ütöttem meg őket, pedig a nagy már 13.

Milyen nevelés ez már? Téged is így neveltek? Amúgy te senkije vagy annak a gyereknek, az apja meg rászólt, vagy mit vársz most, hogy tagadja ki?

2022. jan. 1. 13:26
 13/55 anonim ***** válasza:
91%

"Akkor nálatok is az lenne gondolom, hogy nem szólhatna rá senki csak te."

A pofon vágás nem rászólás.

2022. jan. 1. 13:32
 14/55 anonim válasza:
78%

Régen én a szüleimtől simán kaptam egy ilyenert.

Viszont nem tudom, hogy én adtam e volna neki. Szerintem ez magától jön, abban a pillanatban úgyse gondolkozol.

De a lényeg hogy raszolt nem? Meg elmagyarazta neki hogy ezt nem szabad..

2022. jan. 1. 13:35
 15/55 anonim ***** válasza:
91%
Náluk párom is ugyan úgy neveli a gyerekem ahogy én. És engedem is neki, hogy nevelje hiszen már ő az apukája. Viszont ha csak egyszer is megütné a gyereket egy szóért amit kb nem is ismer mehetne a p*csaba.
2022. jan. 1. 13:37
 16/55 anonim ***** válasza:
26%

nem szólok rá semmiért különben kiakad az apja.

Szerintem ez is elég sokat elárul rólad.

2022. jan. 1. 13:54
 17/55 anonim ***** válasza:
18%
#16 nálad a pont. Szánalmas ez a hisztizés.
2022. jan. 1. 13:55
 18/55 anonim ***** válasza:
82%

Igazából nem csodálkozom, hogy a gyerek csúnyát mond rád. Biztos naaagyon szereted, ha meg akarod ütni.

Valószínűleg az se úgy zajlott, hogy a vacsoránál egyszer csak odaveti fokhegyről előzmény nélkül.

2022. jan. 1. 14:00
 19/55 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem neked kellene adni egyet.
2022. jan. 1. 14:41
 20/55 anonim ***** válasza:
11%
Itt látszik a párkapcsolatok nehézsége. Én mondjuk nem tudom mit tennék egy ilyen helyzetben, mert nem is merülhet ilyen fel, de itt többen elzavarnák a párjukat, úgyhogy elég fajsúlyos kérdés a nem saját gyerek nevelése. Ezért teszi jól, aki nem egy bele ilyen kapcsolatba.
2022. jan. 1. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!