Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted pofont kellett...

Szerinted pofont kellett volna kapnia?

Figyelt kérdés
Párom gyereke beszólt nekem egy ronda szót mondott, sza.... házi. Mondta neki az apja, hogy ilyet senkinek nem mondunk, honnan tanulta stb. Aztán szépen túlléptünk a dolgon én nem szólok rá semmiért különben kiakad az apja. De nem esett jól az tény.Mondjuk ha lenne gyereken és az mondja egy kisebb pofont kapott volna.

2022. jan. 1. 13:11
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
75%
ha beszól az utcán egy kétméteres, 150 kilós ember, annak is adsz egy pofont? na ugye hogy nem. csak mert kicsi és védetlen, nem rajta kell leverni a frusztrációdat.
2022. jan. 2. 09:59
 32/55 anonim ***** válasza:
36%
Jaja jajjjj mennyi ex van itt. Aztán ha ok lesznek majd párkapcsolatban, es egy neveletlen kölök beszol akkor már rögtön más véleményen lennének. Ócskak.
2022. jan. 2. 12:32
 33/55 A kérdező kommentje:
Nincs frusztrációm. Nem az én gyerekem, egy kérdést tettem fel.
2022. jan. 2. 13:41
 34/55 anonim ***** válasza:
14%
Kérdezo nem látod, hogy a többség ex?aki válaszol... Tipik minek választottál gyerekes pasit(annak orulne ha az exenek nem lenne párja es nem lenne boldog, 90%nincs uj párja ezért irigy.) 2.Turjel te mindig csak egy senki leszel... Ez se igaz csak szándékosan sertegetnek mert keserű az életük. 3. Turd el ha anyuka napi 100 is irkal, telozok az apara mindegy miért hiszen o ex, igy kötelező stb stb... Végtelenül hosszú lenne a lista. Szépen el kell beszélgetni a gyerekkel, higy senkivel aki felnőtt nem beszélhet így. Hanem büntetés lesz. Nyilván nem testileg bántalmazás. Apuka meg alljon a sarkára es tudatositja a gyerekebe, higy te nem a jatszopajtija vagy, hanem a párja. Ugy mint anno anyuka. Ugyanaz a tisztelet jár, sőt több mert nem a gyereked es neveled ha ott van ellatod.
2022. jan. 2. 13:58
 35/55 A kérdező kommentje:
Így van végre egy normális válaszoló.
2022. jan. 2. 14:29
 36/55 anonim ***** válasza:
23%
Miért járna tisztelet egy vadidegen nőnek, csak azért mert apucival dug?
2022. jan. 2. 15:18
 37/55 anonim ***** válasza:
75%
Én nem vagyok ex, nem verem a gyerekem, így ha valaki megütné, nem nézném jó szemmel. Valami sántít a történetben, mert nem hiszem, hogy a párodat nem zavarta, hogy spontán lesz.rházizott a gyerek csak úgy. Ha igen, akkor a pároddal van gond. Az egyik, hogy a gyerekét nem neveli, a másik, hogy egy senkinek tart téged
2022. jan. 2. 15:21
 38/55 anonim ***** válasza:
23%
36-os savanyú a szőlő 😂😂😂😂Lehet apuci 10 evig fogja dugni, es 10 evig ellatja majd a gyereket a nő. Erre nem gondoltál? 2022 kívánok minden ilyen frusztrált nőnek kant, tegyétek el a vibrátort csajok. Hiszem, hogy ha lesz melletetek valaki akkor nem fogtok irigykedni meg askalodni.
2022. jan. 2. 15:22
 39/55 anonim ***** válasza:
18%

Én egy 29 éves pasi vagyok, aki a 36ost írta.

A kommentem arról szólt, hogy attól, hogy fater választ maga mellé egy nőt, az nem jelenti azt,hogy automatikusan tisztelni kell. A gyerek őszinte. nyilván nem véletlenül mondta ezt a kérdezőnek.

2022. jan. 2. 15:23
 40/55 A kérdező kommentje:
Négyéve csak szex van:)))) Ja és egy senki vagyok, aki ellatta a gyerekét, csupa jófejségből.:))))))az új kapcsolat tehat egy nagy nullat er az exek szerint, hiszen csak egy új liba.
2022. jan. 2. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!